Tretja sezona šova Poroka na prvi pogled se je končala in kot zmagovalca bi lahko označili Mariborčana Rudija in Marjetko, ki sta edina eksperiment zapustila srečna in zaljubljena. Kot je bilo razkrito, sta se tudi štiri mesece po šovu še naprej videvala in skupaj načrtovala prihodnost. Da sta srečna še danes, sta ob razkritju v šovu potrdila tudi s skupnimi fotografijami na družbenih omrežjih.

Strokovnjaki so najprej menili, da sta najbolj 'neperspektiven par', sedaj pa sta vzor ostalim

V zadnji oddaji šova Poroka na prvi pogled sta si Rudi in Marjetka nasmejana ogledala posnetek njune skupne poti. Strokovnjaki so Marjetko vprašali, kakšen nasvet bi dala drugim, saj je tudi sama imela postavljene 'zidove'. Marjetka je dejala, da je imela res veliko srečo, da je dobila Rudija, ki zna prisluhniti in biti potrpežljiv. Hvaležna je strokovnjakom, saj je sama vedela, da ima postavljene zidove, ampak jih ni znala odstraniti.

Zanimivo je predvsem, da so ju strokovnjaki po prvi ceremoniji določili kot najbolj 'neperspektiven par'. Rudi se je pošalil, da je komaj čakal, da gresta z Marjetko pred strokovnjake, da jo 'spravijo v red.' Že po prvi ceremoniji je opazil spremembe v Marjetki. "Jaz sem bil samo opora zraven," je komentiral, strokovnjak Andrej Strnad pa je pojasnil, da je to tudi sam smisel eksperimenta. Tudi, če pari ne ostanejo skupaj, se naučijo spoznavati drugo osebo, ji dajati prostor, spoštovanje, sprejemati druge, kot so ... 

Strokovnjaki so Rudiju in Marjetki čestitali za opravljeno delo, saj se oba zavedata, da so odnosi delo, zato sta lahko vzor ostalim. Pripomnili so še, da ima eksperiment zahvaljujoč njima 'hollywoodski zaključek'.

Rudi in Marjetka sta na družbenih omrežjih sedaj potrdila, da sta skupaj še danes. Kot sta razkrila v prejšnji oddaji, pa razmišljata tudi že o otrocih.