Zadnja skupna večerja parov v tretji sezoni šova Poroka na prvi pogled je bila zelo burna. Irena se je odločila, da se bo pred vsemi soočila z Andrejem in ga zaslišala glede njegovega domnevnega osvajanja Katje.

Andrej je priznal, da se je kar nekajkrat pogovarjal s Katjo in ji očital, da ji tega ni povedal, da ne bi 'zganjala ljubosumja, kot sedaj'. Pred vsemi je povedal, da se mu zdi Katja sicer zelo privlačna ženska, vendar je ni nikoli osvajal.

Irena je imela za Andreja celo paleto žaljivk

Pogovor o tem, zakaj njuna zveza v eksperimentu ni bila uspešna, sta Irena in Andrej nadaljevala tudi v stanovanju in z očitki na račun drug drugega nista varčevala. Irena je najprej v izjavi dejala, da on ni sposoben osnovnega komuniciranja, zato ga lahko "kdorkoli vzame k sebi, ga še plačam, naj ga vzame." "Škoda je mojega zdravja za takšno budalo, kot je on," je še pristavila.

[[image_1_article_66449]]

Andrej ji je očital, da govori o travmah, hkrati pa razlaga, da se z bivšim še vedno občasno videva. Odvrnila mu je, da on ni vreden, da mu karkoli razlaga, ker ni splošno razgledan in ni oseba, ki bi ji "polagala račune." Irena je očitno imela Mariborčana dovolj, zato mu je v vrhuncu prepira pokazala celo sredinec. On ji je odvrnil, da lahko "prstek nekam potisne".

[[image_2_article_66449]]

V izjavi je Irena dejala, da bi lahko bil srečen, da jo je dobil, ker bi se lahko od nje marsikaj naučil. Andrej je medtem v izjavi dejal, da od tako razgledane, oziroma 'naučene' ženske, kaj takega ne bi pričakovali.

Prepiri so se nadaljevali tudi na zaključni ceremoniji, kjer je beseda tekla o Ireni, ki se je skozi eksperiment zaradi Andreja spremenila. Tam je Irena med izjavami nadaljevala z raznimi žaljivkami za Andreja. Pred strokovnjaki je dejala, da so Andrejevi prijatelji 'zgube'. Ob koncu je še izrazila prepričanje, da Andrej komaj čaka, da gre domov in da se ni v eksperimentu naučil ničesar.

Pred pari so še samo zaključne odločitve. Če bo par bojno sekiro zakopal, če bosta ostala pritelja, ali pa se bosta popolnoma razšla, bomo tako ugotovili kmalu.