Mlad par iz Velike Britanije je zaradi nenavadne zveze nastopil v oddaji Love Don't Judge. 26-letna Katey se je septembra poročila s svojim 25-letnim fantom Danom. Kot je razkrila, pa je svojemu možu pripravila zelo posebno poročno noč.

Srečna v odprti zvezi

Par je v zvezi že šest let, po tem ko sta se spoznala preko prijateljev. Pred nekaj leti sta se odločila, da bosta imela odprto zvezo, saj sta ugotovila, da si to oba želita. To pomeni, da lahko spita tudi z drugimi ljudmi. Na začetku sta imela oba z odprto zvezo nekaj težav, vendar sta sedaj oba srečna in pravita, da ljubosumje vse skupaj naredi bolj vznemirljivo.

Katey je pojasnila, da sta se odločila popestriti tudi njuno poročno noč, zato je eno izmed njenih družic povabila, da se jima pridruži v spalnici. "Spili smo nekaj pijače in imeli trojček, res je bilo zabavno. Je ena mojih najboljših prijateljic, zato je bilo zelo sproščeno," je ob tem razkrila. Njen novopečen mož je ob tem dejal, da si takšno posebnost priložnost zagotovo zapomniš.

Čeprav sta v odprti zvezi oba srečna, pa se njena družina z njenimi odločitvami ne strinja, zdijo se jim "nagnusna". Z njo ne govorijo več, prav tako se niso udeležili njune poroke.  Vendar Katey pravi, da je še vedno vesela, da je obkrožena z ljudmi, ki njo in Dana sprejemajo takšna, kot sta.