Po 20 letih zakona se televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih, po poročanju revije Suzy, ločuje od svoje žene Lare. Par se je spoznal v študentskih letih, ko sta pela v pevskem zboru, in skupaj imata tri otroke.

47-letni Romih je potrdil govorice o ločitvi in dejal, da z ženo Laro že nekaj mesecev živita ločeno. "Res je, z Laro se ločujeva. Ohranjava dober odnos in medsebojno spoštovanje. Povezujejo naju trije čudoviti otroci in ogromno lepih spominov," je povedal za omenjeno revijo.

Vesel je, da sta začetno fazo ločitve preživela v miru, saj so otroci v občutljivih najstniških letih. Čeprav sta še vedno formalno poročena, sta že v postopku razveze. "Ker je to za vse nas velika in boleča preizkušnja, prosiva za uvidevnost in razumevanje. Več podrobnosti s širšo javnostjo ne želiva deliti," je zaključil.

Boštjan in Lara Romih sta se poročila leta 2004, prej sta bila par že štiri leta. Imata tri otroke - hčerki Rosa in Lila ter sin Dan. Boštjan je poznan predvsem kot televizijski in radijski voditelj, medtem ko je Lara uspešna arhitektka.