V Kmetiji 2021 je bilo veliko govora o romanci med Nino Radi in Ambrožem Vahnom Kraljem. Znano Mariborčanko so lahko številni spremljali tudi v šovu Sanjski moški, tokrat pa je bila gostja v podkastu pri Davidu Milosavljeviću. V pogovoru, ki je bil dolg več kot tri ure, sta se dotaknila tudi romance med njo in Ambrožem.

Označila ga je za ženskarja

V Kmetiji leta 2021 je med Nino in Ambrožem preskočila iskrica, skupaj pa sta ostala tudi več mesecev po šovu. Nato sta se za nekaj časa razšla, a naposled dala ljubezni še eno priložnost ... Nato pa se dokončno razšla.

"Tak, kot se je on predstavil v Kmetiji, bi bil top. Zelo delaven, no, saj delaven je, skrben, ljubeč, družinski … 'bulshit'. Ko sem pa prišla ven, nič od tega," je razkrila Nina.

Dotaknila se je tudi tega, kako je bil Ambrož v šovu predstavljen kot dober prijatelj Romane, a da se je zdaj pokazalo, kako prijateljski in srčen je. Pojasnila je, da je mala Karolina, za katero se zbira denar, ker ima redko gensko bolezen, Romanina nečakinja. In če bi bil Ambrož res njen pravi prijatelj in srčen človek, bi se pojavil na kakšnem dogodku, delil posnetek dobrodelnih akcij za Karolino, vendar nič od tega ni naredil.

Ambroža pa je označila tudi za ženskarja. "Zaradi prepoznavnosti so mu zrasla krila," je povedala in mu očitala, da tudi veliko pije, hodi po veselicah, kar se ji zdi pri 33 letih prostaško obnašanje. Dodala je, da objavlja prostaške posnetke o sebi in da upa, da bo javnost spoznala, kakšen je v resnici.