Na sceni

NAGRADNA IGRA: Prihaja Taborska noč z Žanom Serčičem, Šakali in DJ zabavo!

Uredništvo , 28.11.23 ob 19:01

Začetek decembra bo v Mariboru naznanila tradicionalna Taborska noč z odličnimi glasbenimi gosti ter priložnostjo, da se je z nagradno karto udeležite tudi vi!

NAGRADNA IGRA: Prihaja Taborska noč z Žanom Serčičem, Šakali in DJ zabavo!

Ta petek, 1. decembra, se v mariborski Dvorani Tabor obeta zares odmeven začetek decembra, ki na oder privablja Žana Serčiča, Šakale ter after zabavo s priljubljenim DJ Maynamicom.

Z lansko vrnitvijo po dolgem koronskem premoru, ko je na Taborski noči nastopil Gibonni, se v letošnjem letu napoveduje nepozaben večer.

Nagradna igra

Bi preizkusili srečo? Potem se za 2 nagradni vstopnici potegujete v nagradni igri, ki jo v sodelovanju z organizatorji Taborske noči prireja Maribor24.si.

Kaj je potrebno storiti? Na Facebook strani Maribor24.si poiščite objavo s tem člankom ter pod objavo označite osebo, ki bi jo peljali na letošnjo Taborsko noč. Z malo sreče bosta dve vstopnici vaši!

Letošnji glavni nastopajoči, vzhajajoča zvezda ter ljubljenec ženskih src Žan Serčič, se bo predstavil ob boku benda Šakali, ki bodo dvorano zagotovo zapolnili s pozitivno energijo in vrhunsko glasbo. Za Žana Serčiča je to poseben trenutek, saj bo prvič stopil na oder v dvorani, ki sprejme več kot štiri tisoč obiskovalcev.

S koncertom pa letošnje Taborske noči še ne bo konec, saj bo obiskovalce v ritmih pozno v noč obdržal DJ Maynamic, govori pa se, da se obeta pravi after party!

Pravi maraton glasbe

Taborska noč se bo pričela ob 20. uri in trajala do polnoči, ponujajoč obiskovalcem več kot štiri ure neprekinjenega glasbenega užitka. Nestrpno pričakovani koncert in after zabava bosta poskrbela, da bodo obiskovalci doživeli nepozabno noč, polno energije, plesa in dobre glasbe.

Zagotovite si svojo vstopnico tukaj!

Za popolno zabavo je tukaj avtobusni prevoz

Da bo zabava lahko res zabava in da bo poskrbljeno za varnost in dostopnost vseh, so organizatorji poskrbeli tudi za avtobusni prevoz domačinom iz Slovenske Bistrice, Lenarta, Ruš in Ptuja.

Zagotovite si svoj sedež na Taborski noči

Vstopnice za Taborsko noč 2023 so že na voljo na vseh Eventimovih mestih, z nakupom pa se ne splača odlašati, saj je dogodek že ta petek, zanimanje pa veliko. Bi preizkusili srečo? Potem se za 2 nagradni vstopnici potegujete v nagradni igri, ki jo v sodelovanju z organizatorji Taborske noči prireja Maribor24.si.

Sodelujte v nagradni igri

Kaj je potrebno storiti? Na Facebook strani Maribor24.si poiščite objavo s tem člankom ter pod objavo označite osebo, ki bi jo peljali na letošnjo Taborsko noč. Z malo sreče bosta dve vstopnici vaši!

Nagradna igra traja vse do četrtka do 12. ure, ko bomo izžrebali tri srečneže, ki se bodo lahko s svojo izbrano osebo brezplačno udeležili Taborske noči.