Na sceni

Na prvi šolski dan v Mariboxu matinejske cene vstopnic in darila za šolarje

Uredništvo , 26.08.23 ob 09:37

V Mariboxu bodo na prvi šolski dan poskrbeli, da bo začetek šolskega leta čim bolj zabaven.

Na prvi šolski dan v Mariboxu matinejske cene vstopnic in darila za šolarje

Približuje se začetek šolskega leta, ko bodo šolarji ponovno sedli v šolske klopi. V Mariboxu bodo na prvi šolski dan, v petek 1. septembra, poskrbeli, da bo začetek šolskega leta čim bolj zabaven. Vsi učenci in dijaki ste vabljeni v kino že od 11. ure naprej, za najnovejše risanke in filmske uspešnice do 16. ure veljajo matinejske cene vstopnic, ob nakupu vstopnice pa bodo prejeli tudi urnike in Jolly darilca.

Delavnice, pobarvanke in velik izbor risank

Da bodo najmlajši lažje počakali na filmske predstave, so za njih pripravili tudi ustvarjalne delavnice in pobarvanke. Izpostaviti pa velja tudi risanko Čarobna prijateljstva, ki je namenjena prav najmlajšim in staršem, ki peljejo otroke prvič v kino. Gre za izbor šestih kratkih animiranih zgodb o srčnih in nenavadnih prijateljstvih, ki se včasih znajdejo na preizkušnji. Očarljivi filmi, ki nas začarajo s svojo slogovno raznovrstnostjo, so primerni za otroke od 3. leta starosti.

V Mariboxu si med drugim lahko ogledate animirane komične pustolovščine Brata Super Mario, Elementi in V 80. dneh okoli sveta, še zmeraj pa sta na sporedu tudi animirani avanturi Ruby, najstniški kraken in Ninja želve: Mutantska ujma.

Če še niste med rekordnimi 100.000 gledalci, ki so si v Sloveniji že ogledali film Barbie, lahko to storite prav v petek, še zmeraj pa si lahko ogledate tudi drugo poletno uspešnico Oppenheimer. Če so vam bolj pri srcu grozljivke, v Mariboxu priporočajo film Drakula: Prebujeno zlo ali pa Megalodon 2: Predator iz globin. V Dolby Atmost tehnologoji je na sporedu Gran Turismo.

Iz Mariboxa vam želijo uspešen začetek šolskega leta in sporočajo, da vas z veseljem pričakujejo.