Temnolasa Mariborčanka, ki smo jo lahko podrobneje spoznali v priljubljenem šovu, nam je razkrila, kaj je zanjo prinesla udeležba v najbolj sanjskem šovu tega leta.

Potem ko so se kamere ugasnile in bi morda mislili, da se je vsa pozornost usmerila v aktualnega sanjskega samca, pa so tudi tekmovalke po šovu deležne medijske pozornosti, kot je prej niso bile vajene. Ponudbe kar dežujejo, ena izmed bolj popularnih sanjskih deklet, sicer javnosti znana kot tekmovalka za miss borilnih veščin leta 2017, drzna in iskrena Mariborčanka Laura Beranič, pa priznava, da je vsa pozornost zanjo marsikdaj prenaporna.

Kljub napornemu urniku je Laura združila svoje želje in podjetniški potencial, in tako je zaživela kavarna Fidebo art. “Meni se je življenje obrnilo na glavo in temu kar ni videti konca, ker se nimam časa niti naspati. Pravzaprav ne vem, kdaj sem se nazadnje naspala. Polno obveznosti je prišlo po šovu, ampak mislim, da je ta čas potrebno dobro izkoristiti, da lahko nekaj ustvariš, spoznaš nove ljudi in dobiš kakšno novo priložnost. Tako sem jaz dobila priložnost za svoj lokal,” razlaga Laura.

In kaj se je še spremenilo? “Moj odnos do moških, ne prenesem jih, tako mi gredo na živce,” v smehu pove Laura in nam razkrije, da je svoje nove občutke že delila z Gregorjem, ta pa jo je “pozdravil v klubu”, saj naj bi se on srečeval s podobnimi občutki. Le da v njegovem primeru to velja za pripadnice nežnejšega spola. “Tudi jaz sem očitno postala bolj zahtevna glede moških, ne zaupaš kar vsem, nisem več pripravljena na avanture, ker smo bili vsi tako javno izpostavljeni, zato mislim, da smo nekateri celotno zadevo vzeli precej resno,” še dodaja Laura.

Med dekleti tudi “igralke”

Iskrena Mariborčanka pa pove, da kljub omejeni družbi moških, dekleta ostajajo nerazdružljiva tudi po šovu. Na spletnih socialnih omrežjiih lahko spremljamo njihove skupne utrinke, “vikend dopuste” ter takšne in drugačne zabavne dogodivščine. Zdi pa se tudi, da so t.i. klani, ki so nastali znotraj šova, še kako živi. Pa so res? “Pred nekaj tedni smo vikend preživele na Bledu, kjer smo se vsa dekleta družila med seboj, brez kakršnihkoli zamer in zadržkov. No, ne vsa. Potrebno je poudariti, da med nami ni bilo Pie, Sandre in Ane,” dodaja Laura.

Zagotovo pa se s Sandro ne bom nikoli razumela, ker sem pustila dogajanje v oddaji za seboj, sicer se ne bi mogla razumeti z Nino in Tjašo, kar se. Zanimajo me izjave in obnašanje izven oddaje. Sandra je ena izmed teh, ki so me po oddaji, ko niso imele z menoj praktično nobenega kontakta, grdo pljuvale, česar si ne dovolim.

Do nedavnega je temnolaska vse sotekmovalke blokirala na socialnih omrežjih, vendar je po skupnem vikendu drugačnega mnenja, zato je blokado opustila. “Z dekleti smo preživele lep čas na Bledu, nato pa se poslovile v prijetnem vzdušju. Zagotovo pa se s Sandro ne bom nikoli razumela, ker sem pustila dogajanje v oddaji za seboj, sicer se ne bi mogla razumeti z Nino in Tjašo, kar se. Zanimajo me izjave in obnašanje izven oddaje. Sandra je ena izmed teh, ki so me po oddaji, ko niso imele z menoj praktično nobenega kontakta, grdo pljuvale, česar si ne dovolim,” je ostra Laura.

Ne moreš biti mesec in pol nekaj, kar nisi. Ničesar nam niso naročili, kaj naj rečemo. Morda je katera izmed deklet tudi uspešno igrala, vendar mislim, da to veliko pove o človeku. Mislim pa, da je bil tudi Gregor z nami popolnoma iskren.

A zakaj neki je prišlo do takšnih nesoglasij med dekleti? So se dekleta med snemanjem morebiti pretvarjala, da so nekaj, kar niso? Laura je sicer skeptična, vendar zase prepričana, da temu ni tako. “Ne moreš biti mesec in pol nekaj, kar nisi. Ničesar nam niso naročili, kaj naj rečemo. Morda je katera izmed deklet tudi uspešno igrala, vendar mislim, da to veliko pove o človeku. Mislim pa, da je bil tudi Gregor z nami popolnoma iskren,” je še pojasnila Laura.

Laura, ki pa je z Gregorjem ostala tudi po šovu dobra prijateljica, nam je razkrila nekaj podrobnosti o sanjskem moškem. Zanimalo nas je seveda karkoli, predvsem pa, kakšen je v resnici in kaj je njegova slaba in dobra lastnost. To nam je odgovorila: “Zelo je zabaven in komunikativen ter zelo vljuden, vedno ve, kaj reči. Njegova slaba lastnost pa je perfekcionizem, preveč razmišlja.