Slovenska starleta Denise Dame, ki že nekaj časa živi v Srbiji, je po poročanju portala Slovenske novice, domačo in tamkajšnjo javnost presenetila z najavo, da je noseča. Na Instagramu je namreč delila videoposnetek svojega pozitivnega testa nosečnosti, skupaj z laboratorijskimi izvidi, zdaj pa še fotografije nosečniškega trebuščka.

Oče otroka za nosečnost še ne ve

Priznala je, da nosečnosti ni načrtovala, celo mislila je, da sploh ne more zanositi. "Imam samo en jajčnik, nisem pazila, mislila sem, da je nemogoče zanositi. Nisem načrtovala zanositve in ta novica me je res ujela nepripravljeno. Ciklus mi je zamujal in danes sem naredila preiskave, ki so potrdile, da pričakujem otroka," je razkrila.

Denise je med drugim povedala, da očetu otroka novice še ni sporočila. "Ne ve, bo izvedel, družino že ima. Ni še čas za čestitke, moram se še odločiti, kaj bom naredila glede nosečnosti," je povedala. Srbski mediji poročajo, da je fotografijo nosečniškega trebuščka že prodala na platformi za odrasle OnlyFans, še pišejo.

Na kritike se je odzvala preko Instagrama

"Ali res ne morem delati in poskušati zaslužiti?," je nedavno zapisala na svojem Instagram profilu. "Kaj pa, če ne bi več delala? Bi bila spet samo sponzorirana s strani očeta in od njega jemala denar? Povejte mi, koga ogrožam? Koga?," je nadaljevala. Pri tem pa je dodala, da je od javnosti in medijev prejela grozljiva sporočila.

[[image_1_article_67103]]