Nova pesem Domna Kumra je pri poslušalcih vzbodila precej zanimanaja, predvsem pa so za razburjenje poskrbele izbire besed, ki se pojavijo v pesmi. Okoli necenzuriranega besedila se krešejo mnenja in glede tega se bo še dolgo dvigoval prah. Mnogi se nad izborom kletvic zgražajo, nekaterim pa se to zdi simpatično oziroma realno, saj te besede vsak kdaj pa kdaj uporabi. Domen pa si je o tem mislil: "Zakaj pa te besedne zveze ne bi uporabili v poletno obarvani uspešnici?" In tako je nastala pesem "HALO, HALO?!"

Pesem je šokirala veliko poslušalcev, saj kletvice verjetno, tako neposredno  ni pričakoval skoraj nihšče. A vendar drzni Domen Kumer vrjame, da so manj lepe besede prav tako del našega življenja, še posebej v posebnih čustvenih stanjih.

Pri pesmi sodelovala številna znana imena

Kot so sporočili iz založbe, ki je izdala pesem, je melodijo napisal Domen Kumer sam, k pisanju besedila pa je povabil Stilovca Gašperja Jazbeca. Pri aranžmaju je z Domnom sodeloval njegov basist Štefko Šarkezi, v ozadju pa lahko slišimo veliko zasedbo spremljevalnih pevcev med njimi tudi Špela Grošelj, Miha Hercog, ansambel Stil in Vražji muzikanti.