Na sceni

FOTO: O tej fotografiji danes govori cel svet

Uredništvo , 12.02.24 ob 09:41

Milijoni Američanov so z navdušenjem spremljali napeto tekmo prvenstva, a ne le zaradi nogometa.

FOTO: O tej fotografiji danes govori cel svet
Vir: Twitter, The Eras Tour

Milijoni Američanov so z navdušenjem spremljali napeto tekmo prvenstva, a ne le zaradi nogometa. V središču pozornosti se je znašla tudi romantična zveza med Taylor Swift in Travisom Kelcejem, igralcem Kansas City Chiefs.

Njuno slavje po tesni zmagi Chiefsov nad San Francisco 49ers je bilo kot prizor iz filma, ki je zaznamoval zaključek nogometne sezone, v kateri je razmerje para pogosto prevladovalo.

Swiftova, ki je trenutno na turneji Eras, je že od svojega prvega pojavljanja v NFL septembra lani redna gostja Kelcejevih tekem.

Njeno navdušenje nad dogajanjem na igrišču je bilo očitno. Celotno tekmo je glasno navijala zanj, okoli njenega vratu je visela ogrlica s številko 87, ki jo nosi Kelce, vrhunec večera, ko je moštvo 34-letnika slavilo zmago in osvojeni naslov, pa še dodatno začinila. Po zmagi je stekla na igrišče v objem svojega fanta in mu s strastnim poljubom pokazala, kako ponosna je nanj. 

Nedvomno pa je Swiftova s svojim širokim vplivom vplivala na pozornost ameriškega športnega občinstva. Njena prisotnost na tekmi Super Bowla je, glede na nedavno raziskavo Univerze Seton Hall v New Jerseyju, vplivala na odločitev vsakega petega Američana.