Oddaja "Poglej in Zadeni" je pod vodstvom Stojana Auerja postala najbolj gledana razvedrilna oddaja v zgodovini države. V posebnem jubilejnem nastopu po 25 letih bo Auer zopet uspel zbrati originalno zasedbo pod režijo Petra Radovića ter ponovno združil izjemno paleto domačih in mednarodnih zvezd.

Danes ob 20. uri na TV Slovenija 1

Na odru "Poglej in Zadeni" se je odvijal pravi spektakel, ki ni bil omejen le na glasbo. Poleg vrhunskih glasbenih izvajalcev bodo gledalci ponovno lahko uživali v nagradnih igrah in osupljivih čarovnijah, ki jih izvaja priznani čarodej Danijel Gorjup.Ta edinstvena prireditev bo ponudila nostalgijo ljubiteljem oddaje, ki bodo imeli priložnost videti znane obraze iz preteklosti v popolnoma novi luči.

Zbrana originalna zasedba bo navdušila občinstvo, ki je v preteklosti spremljalo njihove nastope, zdaj pa se bodo ponovno zbrali in ustvarili nepozaben spektakel. "Poglej in Zadeni" bo tako znova dokazal svojo moč in priljubljenost. Ta vsestranski zabavni program, bogat s talentom in raznolikostjo, bo še enkrat zagotovil, da se bodo gledalci še dolgo spominjali te izjemne oddaje.