V kolikor si želite popestriti večer, si lahko pogledate predstavo preko spleta.

Prireditve so zavoljo koronskih ukrepov trenutno prepovedane, zato v Narodnem domu Maribor pripravljajo takšne, ki se bodo na odru dogajali v živo, a jih bodo gledalci lahko spremljali kar od doma. Danes zvečer bo v Narodnem domu nastopil Tadej Toš. V kolikor si želite popestriti večer, si lahko pogledate predstavo preko spleta.

Predstavo bodo v živo prenašali na FacebookuYouTube kanalu in spletni strani Narodnega doma Maribor. Vaša vstopnica zanj pa je klik z miško.

Štiri kratki komični prispevki

S kratkimi komičnimi prispevki bo Toš štiri sobote zapored občinstvo zabaval kar med štirimi stenami njihovih domov prek predvajanj v živo na spletu. Danes je na sporedu prva v nizu, in sicer nosi pomenljiv naslov “Lockdown clown”. Predstave si bo mogoče ogledati le ob napovedanih dnevih in urah, kasnejših posnetkov ne bo na voljo.

K projektu Awwwditorij, s katerim tudi v teh za kulturnike vse prej kot prijaznih časih izpolnjujejo svoje poslanstvo, ki je čim širšemu krogu občinstva omogočiti dostop do kulturnih prireditev, so pritegnili priljubljene in svetovno uveljavljene domače glasbenike, gledališčnike, komike in druge ustvarjalce.