Z možem imata štiri otroke.

Vir: Instagram

Jelena Bin Drai je bila leta 1998 razglašena za miss Jugoslavije, miss fotogeničnosti in miss interneta. S tem se je zapisala v zgodovino, saj je na enem lepotnem tekmovanju osvojila kar tri od petih naslovov. Danes je Jelena soproga zelo bogatega arabskega šejka, lastnica poslovnega imperija in mama štirih otrok. Jelena Bin Drai, rojena kot Jelena Jakovljević v Žablju nedaleč od Novega Sada, je zaslovela leta 1998, ko je zmagala na lepotnem izboru za miss Jugoslavije, na katerem je osvojila kar tri lente. Takrat je v enem od intervjujev razkrila, da je bila njena družina zelo revna in da je bil med občinstvom le njen oče, saj si niso mogli privoščiti vstopnic za celotno družino, piše Zadovoljna.si.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Krona in lenta sta jo ponesli daleč

Zmaga na lepotnem tekmovanju ji je odprla številna vrata in prinesla kar nekaj sodelovanj z modnimi agencijami. Kot model in manekenka je prepotovala svet in nekaj časa živela v Italiji, nato pa leta 2001 odpotovala v Dubaj, kjer je spoznala sedanjega moža, bogatega poslovneža in arabskega šejka Saeeda Bin Draija, s katerim se je poročila leta 2008.

Nekoč je razkrila, da ji sprva ni posvečal pretirane pozornosti. “Ko sva se prvič srečala, sploh ni bil pozoren name. Takrat sem tehtala le oseminštirideset kilogramov in sem bila zato videti pijana. Kot vsak Arabec je imel tudi on rad “rasne” ženske z izrazitimi oblinami. Zanimiva sem zanj postala šele, ko sva začela komunicirati.” Danes, po 14 letih zakona in štirih otrocih, Jelena pravi, da so njuna čustva še vedno tako močna kot prvi dan, če ne celo močnejša.

Odkar se je poročila s šejkom, se Jelena pogosto srečuje z zlobnimi komentarji na spletu, v nekem intervjuju pa je nanje odgovorila, da se je hudomušno označila za ‘vampirko Hurem’. “Če sem iskrena, če bi vrgla kamen v vsakega psa, ki bi lajal name, ne bi prišla prav daleč. Seveda živim v haremu. Jaz sem ‘vampirizirana’ Hurem. Moj mož je sultan Veličastni, to že veste, in na srečo ima še 147 drugih žena, tako da mi med to pandemijo ni treba trpeti in ga videvati vsak dan,” je med drugim povedala. Premoženje njenega moža je ocenjeno na dve milijardi evrov, hiša v Dubaju, kjer živita, pa je več kot razkošna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

“Ko se ne ukvarjam s sultanovimi ženami in ko imam prosto kakšno uro ali dve, takrat v Bin Drai Capital vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start-up sektor, vrtec in še kakšna podjetja. Treniram, zvečer pa se sprehajam po plaži, ko odklenejo vrata moje zlate kletke,” je nadaljevala v šaljivem tonu, navaja Zadovoljna.si.