Legendarni igralec Arnold Schwarzenegger naj bi bil v zvezi z 41-letno madžarsko igralko in modelom Timeo Palacsik. Igralka je znana predvsem po vlogi v filmu Čudežna ženska. Da sta v zvezi, trdi neimenovan vir blizu slovitega igralca in nekdanjega guvernerja Kalifornije. Drug vir je sicer kasneje razkril, da naj bi bila samo prijatelja.

Neimenovan vir je razkril, da naj bi parček zvezo kmalu tudi uradno potrdil. Spoznala sta se prek skupnih prijateljev, oba pa živita v Kaliforniji. ”Arnolda napaja z mladostniško energijo,” je še dejal vir. Par so prvič skupaj opazili v začetku novembra, pred kratkim pa so ju ujeli tudi med kolesarjenjem in poljubljanjem. Kasneje je sicer v medije pricurljala novica, da naj bi bilo med njima samo prijateljstvo in pozitivna energija. Pri poljubljanju pa naj bi šlo le za poljubček na lice, ki so ga mediji slučajno ujeli.

Schwarzenegger je bil pred tem, že od leta 2013, v razmerju z 48-letno fizioterapevtko Heather Miligan, z njo se je zadnje mesece pojavljal tudi na številnih dogodkih. Pred tem je bil v dolgoletnem zakonu z Mario Shriver, s katero imata štiri otroke.