Na sceni

64-letna Madonna srečna, da je živa

Uredništvo , 31.07.23 ob 20:09

Prejšnji mesec je bila zvezdnica hospitalizirana.

64-letna Madonna srečna, da je živa

Madonna se je zahvalila svoji družini in prijateljem za podporo, potem ko je bila prejšnji mesec hospitalizirana zaradi resne bakterijske okužbe. Pevka je na družbenih omrežjih povedala, da ima srečo, da je še živa.

“Ljubezen družine in prijateljev je najboljše zdravilo”

Kot je zapisala, so ji otroci v težkih časih stali ob strani, kar ji je bilo zelo pomembno. Videla je stran otrok, ki je še ni poznala in je zelo hvaležna. “Ljubezen družine in prijateljev je najboljše zdravilo,” je pop zvezda v nedeljo sporočila na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

64-letnica je pred tem dejala, da je “na poti okrevanja”, potem ko je nekaj dni preživela na oddelku za intenzivno nego. V naslednjih tednih bi morala začeti sedemmesečno svetovno turnejo, a jo je morala preložiti.

Ob koncu objave se je še zahvalila vsem angelom, ki so jo varovali in ji dovolili, da ostane, da dokonča svoje delo. V prejšnji izjavi v začetku tega meseca je Madonna dejala, da namerava prestaviti svoje prihodnje koncerte v Severni Ameriki in oktobra začeti svojo turnejo Celebration Tour v Veliki Britaniji.

Madonna sicer spada med najbogatejše Američanke, z ocenjenim premoženjem 580 milijonov dolarjev (525 milijonov evrov) in pravi, da je s turnejami zaslužila približno 1,2 milijarde dolarjev (okoli 1,1 milijarda evrov).