Na sceni

37-letnica, ki ima z lutko tri otroke: "Naše družinsko življenje je zapleteno"

Uredništvo , 22.01.24 ob 21:09

37-letna Brazilka, ki je poročena z lutko iz cunj po imenu Marcelo, pravi, da je družinsko življenje trenutno zapleteno, saj so ju presenetili dvojčki.

37-letnica, ki ima z lutko tri otroke: "Naše družinsko življenje je zapleteno"
Foto: Instagram

37-letna Meirivone Rocha Moraes, ki je poročena z lutko iz cunj po imenu Marcelo, pravi, da je njihovo družinsko življenje trenutno zapleteno. Najprej sta namreč dobila sina, sedaj pa so ju 'presenetili' dvojčki, njen mož pa naj bi bil pod stresom, kako bo finančno poskrbel za družino.

Njen mož je ročna lutka iz cunj, a naj bi jo prevaral

 37-letna Brazilka je neprestano na naslovnicah tujih medijev, potem ko je spregovorila o svoji burni romanci z Marcelom, ki ji ga je ustvarila njena mama. “Srečen par” se je 18. decembra 2021 poročil na poročnem obredu, ki se ga je udeležilo 250 gostov, kmalu sta s porodom na domu na svet pozdravila tudi svojega sina Marcelinha. Nato pa je 37-letniki “mož” zlomil srce, saj naj bi ga njena prijateljica videla, kako se je prikradel v motel z drugo žensko. Vendar naj bi težave prebrodila, ko je izvedela, da je noseča.

[[image_1_article_62545]]

Sedaj sta v družino pozdravila še dvojčici Marcelo in Emilijo. Toda Brazilka sedaj pravi, da je imeti toliko otrok velik izziv, zato si z možem delita starševske in gospodinjske dolžnosti. "Malo je vse zapleteno, ker je zdaj vse v dvojnem odmerku, odkar smo dobili dvojčici," je ob tem razkrila. Njen mož naj bi bil pod velikim stresom, kako bo finančno poskrbel za družino.