Ta konec tedna, v soboto in nedeljo (15. in 16. junija), morate priti v Lenart, na tamkajšnji Športno-rekreacijski center Polena, kjer bo že peti Veveričkin otroški festival. Oba dneva bo med 10. in 22. uro na Poleni na voljo več kot 25 napihljivih igral, 100 metrov napihljivih poligonov ter številne atrakcije, kar je zagotovilo za nepozabno otroško zabavo. 

Festival bo ponujal tudi pestro izbiro otroških predstav, ustvarjalnih delavnic in zanimivih nastopov. Da bo veselje lahko trajalo ves dan, bodo poskrbeli veliki prireditveni šotori, ki bodo nudili prijetno zavetje pred vročim soncem.

Med nastopajočimi, ki bodo zagotovo narisali široke nasmehe na obraze malih veveričk, so Vila Eksena in njeni superjunaki, glasbena skupina Bepop, Dejan Krajnc, Tinkara Fortuna in Magic Aleksander.

Obiskovalce bodo pričakali sladki, zabavni, baby in športni kotički. Otroci bodo uživali v bitki z napihljivimi baloni, zabavi s peno in še veliko več.

[[image_1_article_67011]]

Veveričkinega otroškega festivala se vsako leto udeležili okoli 10 tisoč ljudi iz cele Slovenije, veliko jih pride tudi iz sosednje Avstrije. 

Organizatorji, Napihljiva igrala veverička, z veseljem že peto leto zapored ustvarjajo kakovostni otroški festival, ki ga bogatijo z zanimivimi, zabavnimi in poučnimi aktivnostmi. »Prepletamo otroško igrivost, športne igre, nove izkušnje in čarobno ustvarjanje ter tako vsaj za en vikend letno sanje vsakega otroka spremenimo v resničnost,« zadovoljno povzemajo organizatorji.

Atmosefero bodo ogreli Dejan Krajnc, Bepop, Vila Eksena, Magic Aleksander in Tinkara Fortuna

Dejan Krajnc, znan predvsem po svoji neverjetni energiji in nekdanji visoki irokezi, bo s svojim nastopom navdušil tako mlade kot stare. Punce iz skupine Bepop bodo navdušile z uspešnicami, kot so "Daj se nasmej" in " Odpelji me”. Vila Eksena bo s superjunaki pripravila mega zabavo, mednarodno nagrajeni čarodej Magic Aleksander pa bo dodal čarobnost dogodku. Tinkara Fortuna bo predstavila svojo prvo avtorsko pesem "Počitnice" in naučila otroke koreografijo.

[[image_2_article_67011]]

Progam za vse generacije

Za vse male veveričke bo na voljo ustvarjalni kotiček, kjer bodo lahko izrazili svojo domišljijo in ustvarjalnost. Poseben baby kotiček bo namenjen najmlajšim obiskovalcem. V sladkem kotičku bodo sladkorna pena, osvežujoč slushy, točen sladoled, hrustljav čips z nacho sirom, baloni s helijem in še več sladkih presenečenj. Za lačne bosta poskrbela Boš? Bom streetfood/catering s hamburgerji, fingersi, čevapčiči in krompirčkom ter Cimešter - Okus Goričkega z okusno pico.

Vstopnice potrebujejo otroci od enega do 13. leta starosti, na voljo bodo na dan dogodka. 

Pridružite se nam na Veveričkinem otroškem festivalu in doživite vikend poln smeha, zabave in nepozabnih trenutkov!