Preverili smo aktualno ponudbo delovnih mest na območju Maribora in okolice.

Iščete zaposlitev? Preverili smo aktualno ponudbo delovnih mest na območju Maribora in okolice. Na Zavodu RS za zaposlovanje OE Maribor je trenutno objavljenih več 100 različnih delovnih mest, tako za določen, kot tudi nedoločen čas.

V Pesnici je objavljen razpis za direktorja občinske uprave. Za to delovno mesto je potrebna visokošolska izobrazba 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd. … Trajanje zaposlitve pa je za določen čas – 60 mesecev.

Delovna mesta v šolstvu

Išče se tudi mizar, za pomoč pri mizarskih delih in montaži. Če si želite tovrstnega dela potrebujete vozniški izpit B kategorije, ponujajo pa zaposlitev za določen čas, 12 mesecev. Plača je 890 evrov bruto na mesec.

V Osnovni šoli Duplek, pa zaposlijo pomočnika vzgojitelja. Delo bo obsegalo delo s predšolskimi otroki, potrebujejo pa osebo, ki bi nadomeščala osebo na bolniški, zaposlijo pa za skrajšani delovni čas. Na Osnovni šoli Angela Besednjaka v Mariboru pa iščejo učitelja razrednega pouka.

Prav tako se lahko v Mariboru zaposlite kot telefonist prodajnik. Iščejo izkušene telefoniste v prodaji prehranskih dopolnil, osnovna tema pa je zdravje, nudijo zaposlitev za nedoločen čas, pričakujejo pa tri leta delovnih izkušenj.

Več delovnih mest pa najdete na tej povezavi.