Ne odlašajte, izberite Višjo strokovno šolo DOBA, višjo šolo z največ diplomanti v Sloveniji

Kar 8 programov – možnost rednega in izrednega študija

Na Višji strokovni šoli DOBA boste izbirali med kar 8 višješolskimi programi, ki trajajo dve leti. To so programi: Ekonomist, Poslovni sekretar, Komerciala, Informatika, Varstvo okolja in komunala, Kozmetika, Velnes in Organizator socialne mreže. Pridobite si informacije.

Popolnoma brezplačen je študij v programu Poslovni sekretar, šolnino za ostale programe pa lahko poravnate v kar 30 obrokih (od 127 EUR naprej). Ne glede na to, ali boste izbrali redni ali izredni študij boste imeli status študenta.

Redni in izredni študij se izvajata v urejenih in sodobnih učilnicah v centru mesta Maribor, zaposlenim in mladim, ki želijo nekaj več pa na Višji strokovni šoli že skoraj 25 let omogočajo kakovosten in edini mednarodno akreditiran model online študija.

Zagotovljena praktična in uporabna znanja

Prednost študija na Višji strokovni šoli DOBA je v tem, da je študij zelo praktičen. Predavatelji prihajajo iz prakse in tako dobro poznajo razliko med knjigo in realnim življenjem. Kar 40 % študija pa je praktično izobraževanje v izbranem podjetju (ali možnost priznavanja, če ste že zaposleni). Višja strokovna šola DOBA je prejemnica listine Erasmus, ki študentom omogoča pridobivanje praktičnih izkušenj tudi v tujini. Preberite njihove izkušnje in se navdušite.

Foto: utrinek iz vaj študentk VSŠ DOBA programa Kozmetika

Skrb za vaš uspeh je na prvem mestu

Na Višji strokovni šoli DOBA za študente skrbi osebna svetovalka, ki študente med študijem spremlja, jih motivira in jim pomaga. Študentje to zelo cenijo in pravijo, da je to ena od pomembnih prednosti študija na Višji strokovni šoli DOBA. Skrb za študente se odraža tudi pri vpisu v višji letnik, ki je na Višji strokovni šoli izjemno visok.

Uspešnost študentov dokazuje tudi to, da je Višja strokovna šola Doba, šola z največ diplomanti Sloveniji, diplomiralo je že 4333 študentov.

Izredni študij – mesečni strošek od 127 EUR

Če boste izbrali študij programih Ekonomist, Poslovni sekretar, Komerciala, Informatika, Varstvo okolja in komunala, Kozmetika, Velnes in Organizator socialne mreže boste šolnino za študij lahko poravnali v kar 30 obrokih.  Pridobite si točen izračun šolnine za izbran program.

In ne samo to! Ob 15-letnici izvajanja programa Informatika vam podarjamo kar 500,00 EUR.

Foto: Informatiki so med najbolj plačanimi poklici

Dodatne informacije

Pokličite Petro Hanžel, specialistko za svetovanje o študiju na Višji strokovni šoli na telefonsko številko 02 228 38 76 ali pišite na [email protected] . Odgovor na vaše vprašanje boste prejeli hitro.

Udeležite se predstavitve višješolskih programov na online informativnih dneh preverite termine in lokacije.

Študij na Dobi je prepričal tudi olimpijsko prvakinjo Urško Žolnir