V dobi, ko tehnologija hitro napreduje in industrijski procesi postajajo vse bolj avtomatizirani, ostajajo ljudje ključni element vsakega proizvodnega uspeha. Tega se zavedajo tudi v podjetju Lasertehnik Marfin d.o.o., vodilnem mariborskem podjetje na področju obdelave pločevine. Slednje tako razpisuje prosta delovna mesta, ki predstavljajo vrata v prihodnost visokotehnološke proizvodnje.

Koga trenutno vabijo v svojo ekipo?

Podjetje širi svojo ekipo, trenutno pa iščejo predvsem motivirane posameznike za delovno mesto delavca v proizvodnji. Gre za delo, ki vključuje pomoč operaterju na stroju za laserski razrez in upogibanje pločevine. Delovno okolje je urejeno, varno in čisto, delo pa poteka v več izmenah po potrebi. Kandidati ne potrebujejo predhodnih izkušenj, saj podjetje nudi usposabljanje za delo.

Podjetje ponuja zanimivo delo, redno plačilo in nagrajevanje napredka ter možnost zaposlitve za določen čas z možnostjo podaljšanja. Od kandidatov se pričakuje urejenost in delavnost. Prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami v kovinski branži in vozniškim izpitom kategorije B.

Prijave z življenjepisom lahko pošljete na elektronski naslov [email protected] s pripisom "Delavec v proizvodnji" ali na naslov Lasertehnik Marfin, d.o.o., Cesta k Tamu 57, 2000 Maribor.

Operater na laserskem oziroma upogibnem stroju

Lasertehnik Marfin v Mariboru razpisuje tudi delovno mesto operaterja na laserskem oziroma upogibnem stroju. Delo vključuje upravljanje stroja za laserski razrez in upogibanje pločevine v več izmenah, v urejenem in varnem delovnem okolju na visokotehnoloških strojih.

Kandidati z izkušnjami iz laserskega razreza ali upogibanja bodo po kratkem uvajalnem obdobju pripravljeni za samostojno delo, tisti z le splošnimi izkušnjami pa bodo opravljali krajše usposabljanje. Tudi popolni začetniki, ki so motivirani in učljivi, bodo deležni obsežnega usposabljanja.

Podjetje ponuja nadstandardno in dinamično delovno okolje, možnost osebnega razvoja, redno plačilo in nagrajevanje osebnega napredka ter možnost zaposlitve za določen čas z možnostjo podaljšanja. Pričakujejo se osnovna računalniška pismenost, natančnost in urejenost.

Prednost imajo kandidati s tehnično izobrazbo, izkušnjami v kovinski branži, znanjem nemščine ali angleščine in vozniškim izpitom kategorije B.

Prijave z življenjepisom pošljite na naslov [email protected] s pripisom "Operater" ali na naslov Lasertehnik Marfin, d.o.o., Cesta k Tamu 57, 2000 Maribor.

Podjetje Lasertechnik Marfin, d.o.o. s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in vodilnim položajem na trgu kroji prihodnost obdelave pločevine. S storitvami laserskega razreza in upogibanja pločevine večjih dimenzij podjetje odpira vrata novim sodelavcem v različnih oddelkih.

Delavec v logistiki

Podjetje ob tem razpisuje tudi delovno mesto delavca v logistiki. Delo obsega skrb za tok materiala, prevzem, evidentiranje in skladiščenje ter distribucijo materiala v proizvodni proces.

Prav tako vključuje komisioniranje, nalaganje in odpremo izdelkov strankam, uporabo viličarjev, mostnih dvigal in drugih tehničnih sredstev za obvladovanje materialnega toka ter delo z dokumentacijo.

Podjetje ob zaposlitvi za določen čas ponuja nadstandardno in dinamično delovno okolje, zanimivo in raznoliko delo, možnost osebnega razvoja in redno plačilo ter nagrajevanje napredka. 

Kandidati morajo biti računalniško pismeni, natančni, organizirani in fleksibilni. Prednost imajo kandidati s tehnično izobrazbo, izkušnjami v kovinski branži, znanjem nemščine ter izpiti za viličar, mostno dvigalo in tovornjak.

Prijave z življenjepisom pošljite na naslov [email protected] s pripisom "Delavec v logistiki" ali na naslov Lasertehnik Marfin, d.o.o., Cesta k Tamu 57, 2000 Maribor.

Dobrodošle tudi strojnice, logistke, oblikovalke kovin …

Podjetje k prijavi na razpisana prosta delovna mesta vabi tudi ženske, zato članek s prostimi delovnimi mesti posredujete tudi vaši kolegici, znanki ali sorodnici, ki svojo kariero razvija na področju kovin.

Voznik tovornega vozila

V podjetju si želijo v ekipo dodati tudi voznika tovornega vozila brez prikolice. Delo vključuje transport izdelkov do strank, ostale transporte za potrebe podjetja, dnevno dostavo v skladu s planom prevozov ter vse naloge, potrebne za izvedbo logističnega procesa. Delovni čas je polni, delo pa poteka tako v skladišču v Mariboru kot na terenu.

Podjetje ponuja zanimivo in raznoliko delo, redno plačilo in nagrajevanje ter možnost zaposlitve za določen čas. Kandidati morajo imeti vozniški izpit kategorije B in C, biti računalniško pismeni, natančni, organizirani in fleksibilni.

Prednost imajo kandidati s tehnično izobrazbo, izkušnjami v kovinski branži, znanjem nemščine in izpiti za viličar ter mostno dvigalo.

Prijave z življenjepisom pošljite na naslov [email protected] s pripisom "Voznik tovornega vozila" ali na naslov Lasertehnik Marfin, d.o.o., Cesta k Tamu 57, 2000 Maribor.

Serviser - vzdrževalec strojev in naprav

Ekipo lahko dopolnite tudi v vlogi serviserja oziroma vzdrževalca strojev in naprav. Delo vključuje servisiranje, vzdrževanje, diagnosticiranje in odpravljanje napak ter popravila in nastavitev strojev in naprav, poleg vodenja potrebne dokumentacije. Delovni čas je polni, zaposlitev pa je za nedoločen čas s poskusno dobo šest mesecev.

Podjetje ponuja nadstandardno in dinamično delovno okolje, zanimivo in raznoliko delo, možnost osebnega razvoja ter redno plačilo in nagrajevanje napredka.

Kandidati morajo imeti tehnično izobrazbo, napredno znanje strojništva in računalniško pismenost, biti natančni, organizirani in fleksibilni. Prednost imajo kandidati z znanjem hidravlike, pnevmatike, elektronike, elektrike, klimatizacije in opto-fotonike, izkušnjami v vzdrževanju v kovinski branži, znanjem nemščine ali angleščine ter izpitoma za viličar in mostno dvigalo.

Prijave z življenjepisom pošljite na naslov [email protected] s pripisom "Serviser - Vzdrževalec strojev in naprav" ali na naslov Lasertehnik Marfin, d.o.o., Cesta k Tamu 57, 2000 Maribor.