V današnjem času je uspeh podjetja vse bolj odvisen od uspešnih in motiviranih kadrov in trdega dela. Za rast podjetje je pomembno, da vsi zaposleni stremijo k istemu cilju in sledijo smernicam razvoja ter vizijam.

V Kmetijski zadrugi Rače že vrsto let uspešno gradijo zgodbo trženja izključno v Sloveniji vzrejenega mesa. Ta usmerjenost je vezana na osnovno dejavnost zadruge; biti povezovalni člen lokalnim pridelovalcem in pridelovalcem okoliških zadrug.

Kljub pomanjkanju uspešnih, usposobljenih kadrov, so v zadrugi zadnja leta zaposlili veliko novih, motiviranih sodelavcev mlajše generacije, katerim zadruga predstavlja varno, kreativno delovno okolje. Za vsakega na novo zaposlenega je pomembno, da se zaveda poslanstva zadruge in da prevzame cilje podjetja kot svoje.

Velikega pomena je, da na temeljih, ki izvirajo iz slovenskega kmetijstva, nov član ekipe gradi svoje kreativne ideje. Ekipni duh je temelj delovanja znotraj zadruge. Le tako lahko skupaj razvijajo številne inovativne pristope.

Član ekipe Kmetijske zadruge Rače je tudi poslovodja daleč naokoli poznane mesnice, Simon Zajc. Simon je po izobrazbi mesar in izvira iz večje prašičerejske kmetije, zato mu delo ni tuje. Je izjemen poznavalec svinjskega mesa. Z lahkoto  sledi viziji trženja izključno domačega mesa, saj se sam zaveda kako pomembno je, da se podjetja zavestno odločajo za to smer in s tem omogočajo ohranitev slovenskih kmetij. »VSE DOMAČE – KZ RAČE« je slogan , ki ga je tudi Simon vzel za svojega in mu srčno sledi pri poslovnih odločitvah.

Član ekipe Kmetijske zadruge Rače je tudi poslovodja daleč naokoli poznane mesnice, Simon Zajc. »VSE DOMAČE – KZ RAČE« je slogan , ki ga je tudi Simon vzel za svojega in mu srčno sledi pri poslovnih odločitvah.

Tudi pri svinjskem mesu se trendi spreminjajo. Mlajše generacije so izjemno naklonjene  trendom sodobne kulinarike. Simon z ekipo sodelavcev priporoča NACEFRANO SVINJINO – PULLED PORK. Gre  za priljubljeno ameriško jed , ki jo Američani počasi pečejo na žaru. V Račah poznajo način, da se svinjsko meso že marinirano peče nekje 6 ur v navadni pečici. Za ohranjanje sočnosti, so nabavili posebne vrečke. Po pečenju meso dobesedno razpade in se kot tako naloži v  mehke kruhke, skupaj z omakami in zelenjavo po okusu .

Ker gre za butično pripravljen izdelek, ga je potrebno predhodno naročiti. Vse potrebne informacije skupaj s kontakti najdete na spletni strani. Lahko pa tudi pišite na e mail: [email protected] .