Občina Pesnica ob skorajšnjem dnevu žena in materinskem dnevu podarja ženam in materam koncert Nine Pušlar z naslovom Lepa si. Z naslovom Ninine pesmi, ki jo je posvetila vsem damam, so, kot nam je povedala Zdenka Bukovec s pesniške občinske uprave, združili vse, kar je za žensko pomembno. Njihovi partnerji pa so vabljeni, da svoje dame pripeljejo na koncert in z njimi uživajo. “Ker zadnji dve leti praktično nismo mogli organizirati ničesar, smo se odločili, da priredimo večji dogodek.”

Poskrbeli bodo za stojnično in gostinsko ponudbo ter za animacijo otrok

Koncert Občine Pesnica “Lepa si” bo v petek, 11. marca, od 18.00 ure dalje, na osrednjem trgu v Pesnici. “Na trgu bomo postavili šotor, tako da bo prireditev ob vsakem vremenu. Občina bo dala lokalnim ponudnikom na voljo 13 stojnic. Imeli bomo gostinsko ponudbo, pridružila sem nam bo Veverička iz Lenarta, ki bo skrbela za animacijo otrok. Seveda bo poskrbljeno tudi za varnost. Vstopnine pa ne bo.”

Nini Pušlar, ki bo seveda glavna zvezda na odru, se bodo pridružili še domačini: Ansambel Zadetek, Zoja Hadner iz Jakoba ter Mažoretna in twirling skupina občine Pesnica.