Na maribor24.si v maj stopamo z novim izjemnim rekordom – oziroma kar dvema! Po podatkih neodvisne raziskave obiskanosti spletnih strani MOSS, je maribor24.si v aprilu 2024 dosegel izjemen mejnik: postal je eden najbolj branih digitalnih medijev v Sloveniji.

Z osupljivimi 423.562 doseženimi različnimi bralci in več kot 100.000 dnevno doseženimi bralci se maribor24.si uvršča med slovenske medijske velikane in ponosno nosi naziv enega najbolj priljubljenih slovenskih digitalnih medijev.

Ob tem velja izpostaviti, da smo se z novim rekordom, ki dokazuje, da smo v novo desetletje delovanja stopili zares uspešno, v aprilu 2024 zavihteli na 11. mesto na MOSS-ovi lestvici obiskanosti slovenskih spletnih strani.

Mesečnemu rekordu se je v aprilu pridružil še dnevni. 14. aprila smo namreč s svojimi vsebinami dosegli kar 226.468 ljudi.

»Na ta dosežek smo izjemno ponosni,« je ob tej priložnosti povedal urednik Maribor24.si Mitja Novak, ki je dodal še: »To je potrditev našega trdega dela in predanosti zagotavljanju visokokakovostnih, relevantnih in zanimivih vsebin za naše bralce. Zahvaljujemo se vam za zaupanje in zvestobo, ki ste nam ju izkazali, hkrati pa to predse postavljamo kot našo motivacijo za nadaljnje ustvarjanje odličnih vsebin.«

V novem desetletju nizamo rekorde

To je že drugi velik preboj za maribor24.si v kratkem časovnem obdobju. V oktobru 2023 smo namreč postali najbolj bran medij v severovzhodni Sloveniji, kar je za območje z uveljavljenimi medijskimi hišami z dolgoletno tradicijo predstavljalo pravi zgodovinski prelom, uspešno leto pa je naše medijsko središče zaključilo s celovito prenovo spletne strani.

Maribor24.si tako potrjeno ostaja vodilni digitalni medijski portal v severovzhodni Sloveniji, ki že več kot desetletje ponuja lokalne novice, informativne članke, ekskluzivne intervjuje, multimedijske vsebine in še veliko več.

S kreativno ekipo in vašo podporo se bomo zagotavljanju visokokakovostnih in relevantnih vsebin ter številnih drugih novosti predano posvečali tudi v prihodnje!