Nogometni klub Jarenina se je od Alenke poslovil preko svojega Facebook profila. "Ko smo se prebudili v jasno in sončno sobotno jutro in si oddahnili od preteklih deževnih dni, nihče od nas ni pomislil, da se bo nad zeleno travo našega igrišča, že v dopoldanskem času, zgrnil nov črni oblak. Izvedeli smo, da se je poslovila naša dolgoletna strokovna sodelavka, Alenka Babšek," so zapisali.

Bila je nepogrešljivi član kluba

"Ko je leta 2001 v klub, na trening pripeljala svoja sinova, se ni zavedala kako močno se bo njeno življenje nadalje prepletalo z NK Jarenina. V letih od takrat je postala nepogrešljivi član kluba," so še nadaljevali.

Dodali so tudi, da je prav strokovno usposobljeno medicinsko osebje eden od kriterijev, ki je klubu omogočal tekmovati v 1. in 2. slovenski ligi, saj je bila fizioterapija njena ljubezen. "Z njo se je razdajala za naš klub, z njo poskrbela za naše fante. V času delovanja v klubu je bila tudi članica nadzornega odbora. Ko je leta 2022 prenehala aktivno sodelovati v klubu po svoji strokovni plati, je ostala zvesta navijačica. Pri vseh večjih uspehih kluba je bila prisotna."

 

Prisotna je bila pri vseh večjih uspehih kluba

"Pri vseh večjih uspehih kluba je bila prisotna. Skozi leta je v spoštljivem, lepem in dragem spominu ostala generacijam uspešnih fantov in srečnih otrok. Draga Alenka, tudi v njihovem imenu se s hvaležnostjo in globokim spoštovanjem poslavljamo od tebe. Hvala za vse. Sinovoma Žanu in Aljažu ter ostalim sorodnikom izrekamo globoko in iskreno sožalje," so zaključili.

Ob tem so sporočili tudi, da se bodo od Alenke zadnjič poslovili v četrtek, 13. junija 2024, ob 15. uri na pokopališču v Šentilju. Poslovila se je v 56. letu po hudi bolezni.