Ste že pripravljeni na sončne dni, brezskrbne počitnice in nepozabna doživetja? Poletje se nezadržno bliža, s tem pa tudi priložnost, da ga polepšate s fantastičnimi artikli iz trgovine Mimovrste=) Maribor.

Zabeležite si: v soboto, 15. junija, bo svoja vrata odprla prenovljena mariborska trgovina Mimovrste=) na Tržaški cesti 85, ob tem pa se napoveduje veliko praznovanje z vrsto ekskluzivnih popustov na izbrane artikle, ki bodo vaše poletje naredili še lepše.

Ne glede na to, ali si želite glasbe ob bazenu s prenosnim zvočnikom JBL Flip 6, brezskrbnega branja novic na novem mobilnem telefonu Apple iPhone 15 128GB, osvežitve v vročih dneh s klimatsko napravo Tesla ali pa adrenalinskih vodnih športov z napihljivim SUP-om Aqua Marina, v trgovini Mimovrste=) Maribor boste našli vse, kar potrebujete za popolno poletje.

Izjemna nagradna igra in pester program

Dogodek se bo začel ob 9.00 uri in trajal do 20.00 ure. V tem času bodo kupci lahko izbirali med več kot 220 artikli po ekskluzivnih cenah, ki jih ne bodo našli nikjer drugje. Zaloga je omejena, zato velja prihodnjo soboto pohiteti!

Poleg nakupovanja po ugodnih cenah se bodo obiskovalci lahko zabavali ob glasbi DJ-a, poskusili okusno hrano in pijačo ter se potegovali za atraktivne nagrade. In to na prav poseben način, v okviru nagradne igre bo razdeljenih več kot 60 nagrad v skupni vrednosti nad 9.000 €. Žrebanje bo na dan dogodka potekalo vsako polno uro.

Žrebanje nagrajencev bo na dan dogodka potekalo vsako polno uro: ob 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00 in ob 18.00. Nagrade si oglejte tukaj.

Praznovanje ob otvoritvi prenovljene mariborske poslovalnice Mimovrste=) tako obljublja odlično nakupovalno izkušnjo in pester program, ki se ga bo vsekakor vredno udeležiti.