Geri Computer je računalniška trgovina ustanovljena daljnega leta 2003 in skrbnik spletne trgovine Notesniki.si. Letos bodo kmalu praznovali 20 let in letos so se tudi preselili v večje prostore na Titovi cesti 49 v Mariboru! Najdete jih na križišču Titove ceste in Nasipne ulice spodaj pod Salonom LIP BLED.

Reference? Zgodovina podjetja?

Podjetje Geri Computer bo letos v letu 2023 praznovalo častitljivo obletnico obstoja 20 let. Tako je. Velik okrogel rojstni dan praznuje podjetje Geri, ki je skrbnik spletne trgovine Notesniki.si. V svoji zgodovini so prodali računalnike večinoma na Slovenskem trgu, a nekaj so jih izvozili tudi v druge Evropske države in nekaj malega na Arabski trg. Prodaja se občasno zgodi tudi v republike bivše Jugoslavije in nekaj kupcev so imeli tudi iz Rusije.

Med najbolj pomembnimi kupci so končne stranke, dijaki in študenti, podjetja v Sloveniji. V svojih začetkih je bil Geri eden od zastopnikov znanih Evropskih prenosnikov GERICOM.

Kasneje so bili največji prodajalec prenosnih računalnikov Sony VAIO. Danes pa pokrivajo skoraj vse segmente računalništva, a so po prodajnih številkah najbolj močni na segmentu prodajnega programa Lenovo.Med referencami pa je tudi nekaj državnih ustanov, šol, univerz, Slovenska vojska, gasilci in zdravstveni delavci.

Na razstavi so prenosniki Lenovo, HP, ACER in drugi.

Maribor postaja tehnološki center Slovenije!

Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu in ima poleg tega še zelo konkurenčne cene? Računalniška trgovina Notesniki.si se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) računalnikov, računalniških komponent najbolj priznanih proizvajalcev, monitorjev za pisarne, hotele, banke in kjižnice ter verjetno največjo ponudbo Lenovo izdelkov v Sloveniji!

V odlično urejenih poslovnih prostorih velikosti približno 200 kvadratnih metrov sta vam na voljo mojstra Jure Predikaka in Miha Vake, ki se spoznata na strojno opremo in bosta znala strankam glede na njihove potrebe odlično svetovati.

Želite poklepetati z trgovcem? Čakata vas 2 stola in miza. Če boste pridni, pa dobite tudi kavo!

Računalnik za prav vsakega uporabnika?

Gamerji, poslovneži, študentje, hotelirji, profesiorji ali dijaki. Ne glede na vaše preference in zahteve, v Notesniki.si bo vsak izmed vas našel sebi ustrezen računalnik. Ljubitelji računalniških iger se lahko (virtualno) sprehodite med različnimi gaming namiznimi računalniki, gaming prenosniki, gaming monitorji in vso spremno računalniško periferijo: tipkovnice, miške, zunanji diski in še več.

Na vaše povpraševanje trgovci iz Maribora odgovorijo preko elektronske pošte, telefona ali se z vami pogovorijo v živo v njihovih poslovnih prostorih na Titovi cesti 49 v Mariboru med 9. in 16. uro od ponedeljka do petka.

Gaming računalnike lahko uporabite tudi za poslovne namene oziroma za video montažo, design ali risanje načrtov, saj gre za naprave, ki jih lahko označimo za prave kameleone – znajdejo se v vsaki situaciji. Njihova največja hiba, ko govorimo o gaming prenosnikih, sta slabša prenosljivost in povprečna življenjska doba baterije.

Če sta vam prenosljivost in baterija na vrhu prioritet pri nakupu prenosnika, potem poglejte v poslovni segment računalnikov. Našli boste vse znane proizvajalce, od Lenovota, HP-ja do ASUS-a in Acerja.

Za še več informacij obiščite spletno stran Notesniki.si, jih obiščite v fizični trgovini v Mariboru na Titovi cesti 49 ali pa jim pišite na [email protected].