V samem središču mesta, a skrit pred pogledi radovednežev, izjemne zgodbe preobrazb, gibanja ter boljše kvalitete življenja piše poseben fitnes, fitnes M2X Club, ki od svojega nastanka pod vodstvom Matica Hojnika s svojo edinstvenostjo beleži eksponentno rast.

Zakaj edinstvenostjo? Njihovo delo namreč vodi plemenita vizija, ki sega onkraj telesa in kilogramov. Njihov glavni namen je namreč izboljševanje kakovosti življenja njihovih članov.

»Naši cilji so, da je vsak naš član fizično prisoten za svojo družino, kar pomeni, da se lahko igra z otroki brez problema, da lahko gre brez težav po stopnicah, da gre za psom na Pohorje, da ima dovolj dovolj moči, da ko pride domov, da ne pade v posteljo ali na kavč, ampak da je tam za svojo družino,« celostno vizijo fitnesa M2X Club, ki temelji na medicinsko, kineziološko ter prehransko podprtem individualnem pristopu, opiše Matic Hojnik, ki doda še: »Naša misija je, da damo vsakemu našemu članu orodja, da napiše najlepšo zgodbo svojega življenja.«

[[image_8_article_64851]]

Prepričani so namreč, da prav tovrsten pristop v svetu, kjer je življenjska doba vse daljša, poskrbi za kvalitetno preživeto starost ter vsesplošno dobro počutje v našem vsakdanu.

Začetek – brezplačen »test«

Pot posameznika se v M2X Club začne s posebnim brezplačnim skrbnim pregledom – morda pomembnejšim od preizkusov znanja, kot ste jih vajeni iz šolskih klopi. Ta namreč s pomočjo znanja 10-članske zagnane ekipe fitnesa M2X Cluba, meritev, fotografij, sodobne tehnologije in razumevanja vašega telesa privede do premišljeno zasnovanega, povsem vam prilagojenega vadbenega pr ograma.

[[image_1_article_64851]]

»Tako prepoznamo gibalne sposobnosti, gibalne kompetence in že preko tega vidimo, kako se bo ta oseba gibala, preko tega predvidimo gibalne vzorce, prepoznamo omejitve in tako lažje načrtujemo same treninge,« ozadje posebnega testa, ki ga posameznik ob vstopu v M2X Clubu povsem brezplačno in brez obveznosti opravi pred začetkom treniranja, pojasni Matic Hojnik.

Brezplačnega preizkusa se lahko povsem brez obveznosti udeležite tudi sami. Prijavite se nanj tukaj.

[[image_2_article_64851]]

Izjemni rezultati: Zgodbe preobrazb, ki navdihujejo

Z meritvami in budnim spremljanjem podprtega pristopa se v M2X Clubu poslužijo tudi po tem, ko se odločite za treninge pri njih in skupaj z njimi zasnujete svoj načrt treningov. Prav spremljanje in podpora ekipe pa sta tista, ki članom fitnesa pomagata do izjemnih rezultatov.

[[image_6_article_64851]]

Ko rečemo izjemnih, nikakor ne gre za pretiravanje, saj nam Matic Hojnik predstavi nekaj izstopajočih zgodb preobrazb članov fitnesa, ki potrdijo, da je prav zaupanje edinstvenemu pristopu fitnesa M2X Club skoraj popolno zagotovilo za uspeh.

[[image_7_article_64851]]

»Dejansko mi vemo, kje štartamo in redkokdaj, če sploh kdaj, zgrešimo,« je prepričan Hojnik.

Slednje še dodatno podkrepi atmosfera v fitnesu – posameznik namreč v fitnesu trenira po svojem individualno zastavljenem načrtu, pri tem pa ga spremlja ekipa ostalih vadečih, trenerja ter pomočnika trenerja, ki med treningom krožita ter vadeče spodbujata in skrbita za brezhibno, varno izvedbo vaj.

[[image_5_article_64851]]

Tovrsten pristop je tako več kot dobrodošel tudi za tiste, ki so si vedno želeli preizkusiti vadbo v fitnesu, a jih je od tega odvrnilo dejstvo, da si v fitnesih pogosto prepuščen sam sebi.

Fitnes, o katerem bomo slišali še veliko

Eksponentna rast fitnesa ekipi omogoča, da vizijo dela zastavljajo ambiciozno. Kot pojasni Matic Hojnik, se M2X Club v prihodnosti vidi s še več podpornimi aktivnostmi in storitvami s področja medicine, wellnessa, kineziologije, anatomije …

Celosten pristop namreč ob pravilnem, varnem gibanju zahteva vse to in še več – slednje v M2X Club dosegajo tudi v sodelovanju s prehranskim strokovnjakom, ki je članom fitnesa na voljo tudi, ko niso v športni opremi.

Prostor, v katerem je dobrodošel prav vsak

In komu je fitnes klub M2X Club namenjen? Vsem, pove Matic Hojnik, v njihovem fitnesu so dobrodošli prav vsi, vsakemu od njih pa se ekipa posveti enako pozorno. Kot pojasni Hojnik, pri njih trenirajo tako vrhunski športniki, ki se pripravljajo na zahtevne športne preizkušnje, kot mamice, ki trening izkoristijo za polnjenje baterij, starostniki, aktivni posamezniki pred ali po službi, mladi …

[[image_4_article_64851]]

»Naši člani so navadni ljudje, ki želijo poskrbeti za svoje zdravje poskrbeti, pri tem pa v ospredje ne postavljajo le izgleda, ampak dobro počutje,« poudarja Matic Hojnik.

Prav mešana ekipa vadečih posamezniku skupaj z njegovimi trenerji pri doseganju ciljev in premagovanju ovir predstavlja pomembno oporo, po treningu pa tudi več kot dobrodošlo družbo ob pijači ali dveh.

Pristno, kvalitetno in predvsem celostno. 

Bi tudi vi preizkusili pristop fitnesa M2X Club? Prijavite se na njihov brezplačni skrbni pregled tukaj.