Na kulinaričnem zemljevidu Maribora se pojavlja vse več sladkih kotičkov, a le redki se lahko pohvalijo z razgledom, ki ga ponuja hotelsko preddverje hotela Habakuk, v katerem je mogoče poskusiti sladke grižljaje njihove domače hotelske slaščičarne.

[[image_1_article_67818]]

Nahajajoč se ob vznožju Pohorja, hotel že leta privablja goste z vrhunskimi storitvami in nepozabno kulinarično ponudbo. Zadnje čase pa vse več obiskovalcev in domačinov privablja predvsem ena stvar – sladice, ki jih pripravljajo v hotelski slaščičarni.

Naj se posladkajo vsi čuti

Ob obisku hotela Habakuk lahko tako pričakujete, da vas bodo sladke kreacije prevzele tako s svojim videzom, kot seveda s tistim, kar je na koncu najbolj pomembno. Okusom in harmoničnim prepletom vseh elementov sladice.

Panna cotta s pomarančno in medom, mousse bele čokolade s karameliziranim jabolkom ter borovničeva pita so tako le nekatere izmed vrhunskih sladic, ki vas bodo popeljale na pravo sladko popotovanje.

Vsem naštetim se v hotelu Habakuk pridružujejo še številne druge, kot so tradicionalna pohorska omleta, sveže sadne torte, vselej vrhunske klasične čokoladne dobrote ...

Vsa ponudba sladic v slaščičarni hotela Habakuk je pripravljena iz svežih in kakovostnih sestavin, kar se odraža v vsakem grižljaju, pojasnjujejo v hotelu Habakuk, kjer dodajo, da je njihove slaščice mogoče tudi naročiti.

Tudi doma se lahko poveselite s sladkimi grižljaji hotela Habakuk

Če praznujete posebno priložnost, lahko pri njih naročite tudi torto povsem po svojih željah, s pomočjo slaščičarskih mojstrov pa bo vaša praznična miza bogatejša za torto, ki ne bo le lepa na pogled, temveč tudi nepozabno okusna.

Sladko in dostopno

Ob vsem tem ne smete pozabiti na praktično plat – parkiranje v garaži Hotela Habakuk je za goste brezplačno. To je še en razlog več, da obiščete to vrhunsko destinacijo ob vznožju Pohorja in se prepustite sladkim užitkom, ki jih ponuja njihova slaščičarna.

[[image_2_article_67818]]

Poleg vrhunskih sladic in udobja, ki ga ponuja hotel, boste uživali tudi v čudovitem razgledu na okoliško naravo, ki bo poskrbela za popolno doživetje. Po sladkem grižljaju se bo namreč gotovo prilegel še sproščen sprehod ob vznožju našega priljubljenega hriba ...