»Švicanje« je več kot dobrodejno tako za naše telo kot za naše vsesplošno počutje. Prav zato so se odločili v priljubljenem mariborskem Trening placu prirediti posebno pomladno nagradno igro, s katero uspešno premagujejo spomladansko utrujenost ter vam ponujajo priložnost, da energijo in vitalnost dobite (ali pa »pokurite, če ste v teh dneh še prav posebej energični« z gibanjem in posebnim razvajanjem.

Prva nagrada kar cel nagradni paket

Nagradna igra pa za največji Les Mills center v naših koncih ter že vrsto let priljubljen »švic« plac nikakor ni … »švoh«.

Trening plac bo namreč obdaril kar 3 bralce maribor24.si!

Glavna nagrada vključuje:

  • Neomejeno mesečno karto za skupinske vadbe

Udeležite se lahko poljubnega števila vadb v raznoliki ponudbi skupinskih, mednarodno priznanih Les Mills programov, ki vključujejo vse od kardio vadb do priložnosti za sprostitev, ples, gradnjo mišične mase …

  • 4-krat osebni trening

Izkušen osebni trener vam bo pripravil individualni vadbeni program, prilagojen vašim potrebam in ciljem ter vam nudil strokovno motivacijo in podporo.

  • Paket 4-krat maderoterapija dveh predelov za dame oziroma 4x delna športna masaža za gospode

Ob tem bo Trening plac nagrade podelil še dvema bralcema, ki bosta vsak prejela neomejeno mesečno karto za skupinske vadbe na Trening placu – te so gotovo zadeva, ki jo je vredno preizkusiti!

Kako sodelovati v nagradni igri in se potegovati za »nore« nagrade?

  • Odklikajte na Facebook stran maribor24.si, kjer poiščite objavo z nagradno igro ter tem člankom.
  • Poskrbite, da na Facebooku sledite in všečkate tako maribor24.si kot Trening plac.
  • V komentar pod objavo zapišite, zakaj bi si želeli prav vi »zašvicati« ter ob vašem odgovoru označite še nekoga, ki bi ga želeli spodbuditi k sodelovanju v nagradni igri.

Nagradna igra traja od ponedeljka, 22. aprila, do četrtka, 25. aprila. Žrebanje nagrad bo potekalo v petek, 26. aprila, ob 12. uri, nagrajence pa bomo objavili v komentarju pod objavo o nagradni igri na Facebook strani maribor24.si.