Skupina Novogradnje Maribor po otvoritvi soseske Dravski Kristali z odmevnim spektaklom znova navdušuje javnost. Tokrat s potezo, ki si je na trgu nepremičnin doslej ni bilo mogoče zamisliti. Dve stanovanji v novogradnji bosta namreč na dražbi 8. maja ponujeni za izklicno ceno 1 €!

[[image_1_article_65555]]

Spektakularna otvoritev soseske Dravski Kristali

Gre za stanovanji v večstanovanjski zgradbi v soseski Dravski Kristali, ki so jo v skupini Novogradnje Maribor na unikaten način otvorili nedavno. Spektakularnemu dogodku, ki ga je popestrila cirkuška akrobatka z nastopom na višini, je prisostvovalo več kot 400 obiskovalcev.

[[image_3_article_65555]]

Dogodek je bil praznovanje in potrditev skupnosti in arhitekturi, z vrhuncem večera v ognjemetu, ki je simbolično označil začetek novega poglavja za kupce, izvajalce, razvijalce projekta in ostale zainteresirane, povedo v skupini Novogradnje Maribor. Obiskovalci pa so si ob koncu predstave ogledali še vzorčna stanovanja ...

[[image_4_article_65555]]

Med navdušenimi organizatorji dogodka, smo zabeležili tudi komentar tehničnega direktorja Novogradenj Maribor, Matica Reberčnika, ki je dejal: »Videti, kako se vse to, kar smo risali na papirju, udejanja v takšni meri in obliki, je resnično neverjetno. Dravski Kristali so dvignil kakovost bivanja na popolnoma novo raven.«

 

[[image_6_article_65555]]

Predaja stanovanj C in D

Dravski Kristali so na spektakularni otvoritvi prvič zasijali v vsej svoji lepoti. Nova soseska, ki se nahaja na odlični lokaciji na Studencih, oblikuje sodobno urbano bivanje s svojim edinstvenim pristopom k zasnovi in arhitekturi. V soseski, kot pionirji na slovenskem trgu, Novogradnje Maribor, omogočajo nakup kompletno opremljenih stanovanj po najbolj ugodnih cenah.

Celotno opremo, vključno z vsemi aparati in sanitarno opremo, lahko dobite za garsonjero že za 11.999, 2-sobno za 12.999, 3-sobno za 17.999 in 4-sobno za 19.399 €.

[[image_2_article_65555]]

Dravski Kristali niso zgolj arhitekturni podvig, temveč obljubljajo celostno izkušnjo bivanja. Soseska bo obsegala 328 stanovanj, od katerih bo prvih 86 predanih stanovalcem v prihajajočih mesecih.

Prva stanovanja so kupci že prevzeli, kar še dodatno poudarja priljubljenost in privlačnost nove soseske, kupiti pa je možno le še tri stanovanja v objektih C in D, ki so na voljo takoj.

Skupina Novogradnje Maribor vsem zainteresiranim nudi tudi možnost ogleda vzorčnih stanovanj, kar predstavlja izjemno dodatno vrednost v procesu nakupa in odločanja. Prijavite se tukaj.

Stanovanja za 1 €, je to možno?

Na novo raven pa Novogradnje Maribor z najnovejšo potezo peljejo tudi mariborski oziroma kar slovenski trg nepremičninski trg.

8. maja 2024 ob 18. uri bo namreč na Glavnem trgu 18 (prostori Novogradenj Maribor) v Mariboru v živo potekala prva javna dražba stanovanj družbe Novogradnje Maribor.

Zaradi izjemnega zanimanja bodo tako v podjetju dve stanovanji ponudili na dražbi, pri čemer bo vsako ponujeno za izklicno ceno v višini 1 €.

»Ta atraktivna ponudba je del prizadevanja skupine Novogradnje Maribor za inovativnost prodaje novogradenj na nepremičninskem trgu.« je dajal Luka Jurič zadolžen za prodajo in marketing v podjetju.

Gre za dve stanovanji v višjih nadstropjih stavbe v gradnji. Trisobno stanovanje v izmeri 71 m2 in štirisobno stanovanje v izmeri 78 m2. Obema stanovanjema pripada tudi parkirno mesto v podzemni garaži. Več o stanovanjih najdete tukaj

Razpisne pogoje ter podrobne informacije najdete tukaj!

Takoj po končani dražbi bo družba na svoji spletni strani objavila cenik preostalih stanovanj bloka A in pričeli bodo sprejemati rezervacije za ta stanovanja.

Podjetje, ki ne postavlja le stanovanj, ampak mejnike v prodaji

Skupina Novogradnje Maribor, ki stoji za projektom Dravski Kristali, je vodilni razvijalec na mariborskem trgu novogradenj. Do danes so zgradili in prodali več kot 500 stanovanj, trenutno gradijo 200 novih in načrtujejo še večje projekte v središču mesta ter na lokacijah kot so Tabor, Studenci in Brezje in ter tudi prvič izven Maribora, v Majšperku.

[[image_8_article_65555]]