Poletje je tu in ohlajene Mariboxove kinodvorane že vabijo, da se po vročem dnevu sprostite ob dobrih filmih. Gledalce tudi v letošnjem poletju čaka nekaj dolgo pričakovanih premier. 

Že ta teden v kino vabita kar dve premieri – drama vestrn Obzorje: Ameriška saga s Kevinom Costnerjem in srhljivka Tiho mesto: Prvi dan.

11. julija v Mariboxu pripravljajo prvi poletni Queen's Night z romantično komedijo Pelji me na luno (Channing Tatum, Scarlett Johansson). Vse obiskovalce čaka osvežilna pijača dobrodošlice, prav vsi pa bodo prejeli darilca. Teden kasneje sledi premiera akcijske drame Twister 2, vsi pa že nestrpno čakamo na nove dogodivščine super junakov v filmu Deadpool in Wolverine, ki na spored prihaja 24. julija 2024.

[[image_2_article_67584]]

V Mariboxu bodo to poletje uživali tudi ljubitelji animiranih filmov. Začetek avgusta bo v znamenju Minionov – napovedujemo četrti del animirane pustolovščine Jaz, baraba. V sklopu Kina za vso družino se bo po Mariboxu sprehajala maskota Minion, s katero se boste lahko tudi fotografirali. Za najmlajše bodo pripravili ustvarjalne delavnice, pobarvanke in še kaj se bo našlo.  

[[image_1_article_67584]]

15. avgusta na spored prihaja grozljivka Osmi potnik: Romul, 22. avgusta pa kriminalna komična drama Mežikni dvakrat (Haley Joel Osment, Geena Davis, Channing Tatum, Christian Slater).