Tekmovanje je na parket pripeljalo najboljše plesalce iz cele Slovenije, ki so se borili za prestižna prva mesta in s tem tudi za možnost udeležbe na svetovnem in evropskem prvenstvu, s čimer so v priznani mariborski Plesni šoli Samba na svoj seznam uspehov dodali še nekaj novih.

[[image_1_article_67559]]

Mladinski plesalci izkazali izjemen talent

Dopoldanski del tekmovanja je bil namenjen mlajšim plesalcem, ki so se pomerili na tekmovanju KV, kjer zbirajo točke za napredovanje v višje razrede. V kategoriji U21 sta se s svojim nastopom izkazala Jaka Bračko in Venera Spasova, ki sta osvojila naslov državnih prvakov. Uspeh pa se ni končal tukaj - tudi v članski kategoriji sta se povzpela na stopničke in zasedla odlično tretje mesto.

[[image_2_article_67559]]

Med starejšimi mladinci sta prav tako blestela Mia Windisch in Jaka Mihalic Rader, ki sta s svojim plesom osvojila tretje mesto. Oba para prihajata iz plesne šole Samba, kjer se redno pripravljata na številna mednarodna tekmovanja, na katerih dosegata vrhunske rezultate.

Plesna produkcija kot vrhunec vikenda

V nedeljo, 16. junija, je Plesna šola Samba priredila še zaključno plesno produkcijo, kjer so plesalci pokazali, kaj vse so se naučili v tekočem šolskem letu. Predstavili so se vsi - od najmlajših do najstarejših, od začetnikov do vrhunskih plesalcev, ki so že osvajali državne in evropske naslove.

[[image_3_article_67559]]

Ta čarobni dogodek je bil pravi plesni spektakel, kjer je vsak obiskovalec lahko občutil strast in predanost plesalcev. Plesna šola Samba se je zahvalila vsem plesalcem, ki so skozi leto pridno vadili in izpopolnjevali svoje plesne korake, ter jih povabila, da se ponovno vpišejo v novo plesno sezono 2024/2025.

Vpis v novo sezono že poteka

Plesna šola Samba ponuja plesne programe za vse starosti, že od tretjega leta naprej. Njihova ponudba obsega različne zvrsti plesa, kot so hip-hop, jazz, latino solo ali v paru, breakdance ter tečaje za odrasle, družabni ples ali salsa in bachata. Za vsakogar se nekaj najde.

»Vabljeni v našo veliko družino, kjer vam ne bo žal,« pravijo v Plesni šoli Samba. Vpisi v novo sezono že potekajo, prijavite pa se lahko preko e-pošte na [email protected] ali po telefonu na številko 041 513 655.

Plesna šola Samba tako z navdušenjem pričakuje novo plesno sezono in upa, da bodo tudi prihodnje leto njihovi plesalci dosegali izjemne uspehe, tako na domačih kot na mednarodnih plesnih tekmovanjih.