Z združitvijo moči Bojana Belne, lastnika uveljavljenega rooftop bara LUFT in blagovne znamke Parson Gin, ter kulinarične mojstrice Ane Ranc, je ta lokal pripravljen predstaviti novo poglavje zgodbe, ki je že ob otvoritvi nad mesto privabila številne Mariborčane, željne sproščenega druženja ob dobri hrani. Ekipa nam je po otvoritvi zaupala, da so bili s številom obiskovalcev več kot zadovoljni, saj je bil lokal skozi cel večer nabito poln.

V kuhinji tudi znana imena

Kuhinja, za katero bo značilna predvsem neobremenjenost s postavljanjem v okvirje, je zasnovana v sodelovanju z ljubljanskim chefom Gregom Yurkovichem, kreatorjem blagovnih znamk Pop's Place in Pop's Pizza. Na meniju bodo tako prisotni največji hiti kulinarik iz celotnega sveta, predstavljeni v svoji avtentični različici. Kot krona ponudbe se bodo dva krat na mesec v obliki samostojnih dogodkov odvijali priljubljeni 'AnChi Special rolls' večeri, ki bodo še naprej navduševali vse ljubitelje posebnih okusov.

Ana Ranc, širši javnosti znana po svojih kreativnih azijskih rolicah, je že osvojila številne, ki sicer niso ljubitelji sušija. Njen edinstven pristop k pripravi hrane je bil ključen pri oblikovanju koncepta. Po več razprodanih dogodkih, ki jih je tandem AnChi in Luft pripravljal v zadnjem letu, se je ideja o stalni ponudbi hrane v srcu mesta Maribor v snovalcih nove zgodbe krepila že dolgo.

Lokal bo ponujal edinstveno izbiro pijač

Poleg inovativne kulinarike bo lokal ponujal tudi edinstveno izbiro pijač, med katerimi bo v ospredju izjemna kolekcija mednarodno uveljavljenih Parson ginov slovenske proizvodnje ter kreativnih cocktailov, ki bo obogatila že tako edinstveno doživetje.

Nova restavracija bo predstavljala svež veter na gastronomski sceni mesta in ponudila izkušnjo, ki temelji predvsem na fuziji sproščenega vzdušja, funky ambienta in izbranih okusov. Za vse hedoniste tako nov "Fun Dining & Cocktails" lokal v Mariboru zagotovo predstavlja destinacijo, vredno obiska.