Vsako sezono se na milijone čevljev zavrže stran, zato je prav, da tudi na tem področju začnemo razmišljati bolj trajnostno. Mnogi namreč pozabljajo, da lahko kakovosten čevljar popravi in obnovi naš najljubši par čevljev. Čeprav je res, da današnji čevlji niso večni, pa je njihova življenjska doba odvisna tudi od tega, kako ravnamo z njimi. Če želite vaš najljubši par čevljev čim bolje izkoristiti, potem boste na vsake toliko časa potrebovali tudi kakovostno popravilo s strani čevljarja. In pri tem vam lahko čevljar Maribor še kako pomaga.

Kdaj je za svoje čevlje najbolje poiskati pomoč čevljarja?

Če še nikoli niste zaupali svojih čevljev čevljarju, potem je težko razumeti, kako pomembno je njegovo delo. Obisk čevljarja lahko vaše ponošene čevlje spremeni v skoraj nove, s čimer prihranite nekaj denarja in prispevate k čistejšemu okolju.

Popravilo obutve vključuje različne storitve, s katerimi čevljar popravi in obnovi različne vrste čevljev, od športnih copat in elegantnih čevljev do pohodniške obutve, škornjev in druge vrste obuval. S pravimi orodji, znanjem in materiali vam čevljar čevlje povrne v skoraj prvotno stanje, zaradi česar jih lahko nosite še naprej, namesto, da bi jih zavrgli.

S tem namenom vam čevljar ponuja široko paleto različnih popravil, med katerimi so najpogostejše:

 • popravilo pete,
 • odstranitev starega podplata in namestitev novega,
 • lepljenje podplata,
 • šivanje različnih vrst čevljev,
 • zamenjav zadrg na škornjih,
 • popravilo pohodne obutve,
 • raztezanje čevljev.

Ključek –  najboljši ponudnik popravila obutve v Mariboru

Popolnoma jasno je, da popravilo čevljev ponuja številne prednosti, zato je toliko bolj pomembno, da za svoje čevlje izberete pravega čevljarja. Podjetje Ključek je zagotovo eden izmed njih, saj se pohvali z dolgoletnimi izkušnjami, nedavno pa je poslovalnico odprlo tudi v Mariboru, kar pomeni, da vam je sedaj na voljo kakovostno popravilo obutve tudi na severovzhodnem delu Slovenije.

[[image_1_article_67248]]

Če želite svojim čevljem privoščiti le najboljše in jih želite uporabljati še vrsto let, potem je Ključek iz več razlogov pravi naslov:

 • Strokovno znanje in dolgoletne izkušnje: Podjetje ključek vam nudi kakovostna popravila vseh vrst obutve, saj se zaposleni neprestano izobražujejo, na področju popravila obutve pa imajo dolgoletne izkušnje. To je najboljša garancija za strokovno popravila in popolno zadovoljstvo njihovih strank.
 • Širok nabor različnih storitev: V podjetju Ključek se ne ustrašijo tudi najzahtevnejših posegov na vaših čevljih. Zato vam ponujajo širok nabor različnih storitev, kot so: zamenjava petk in podlog, popravila opetnih podlog in podplatov, razna šivanja, lepljenja, krpanja in raztegovanja, prav tako pa imajo številne rešitve tudi za pohodno obutev.
 • Hitra popravila: V podjetju Ključek se dobro zavedajo, da so čevlji nepogrešljiv del naše garderobe. Zato so vsa popravila obutve opravljena v najkrajšem možnem času, kar je toliko bolj pomembno, če potrebujete nujno popravilo vaših čevljev.
 • Cenovna dostopnost: S popravilom obutve v podjetju Ključek boste zagotovo veliko prihranili. Namesto kupovanja novega para čevljev, vam ga v podjetju Ključek lahko popravijo in obnovijo, kar pomeni, da boste za bistveno maj denarja lahko še vedno imeli kakovosten par čevljev za vsako priložnost.
 • Lokacija: Izbira čevljarja v bližini doma vam prihrani veliko časa, hkrati pa olajša celoten postopek oddaje in prevzema čevljev v popravilo. Kot smo že omenili, ima Ključek poslovalnice v obeh največjih mestih v Sloveniji, v Ljubljani in Mariboru, zato je ključavničar Maribor zagotovo pravi naslov, če na tem območju iščete kakovostnega čevljarja.

Kaj lahko pričakujete od obiska v poslovalnicah Ključek?

Prednostna naloga podjetja Ključek je zagotavljanje kakovostnih storitev za vse svoje stranke. Poleg tega, da vam nudijo širok nabor storitev, kakovostna popravila in cenovne dostopnosti, pa se vam ob vašem obisku tudi popolnoma posvetijo. 

[[image_2_article_67248]]

To pomeni, da ob prevzemu čevljev najprej ocenijo stopnjo poškodbe oziroma obrabe čevljev in vam ustrezno svetujejo. Ob upoštevanju vaših želja in potreb, pa vam čevlje popravijo v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Ko so vaši čevlji pripravljeni na prevzem, vas o tem tudi obvestijo. Nobenega dvoma ni, da so številne stranke s storitvami podjetja Ključek izjemno zadovoljne. Poleg tega, da vam nudijo celovito, učinkovito in cenovno ugodno storitev, pa bo vaša obutev ohranila tudi svoj prvotni čar.

Ne pozabite, popravilo čevljev ni samo ekonomična in okolju prijazna alternativa nakupa novih čevljev, ampak vam omogoča, da vaš najljubši par čevljev nosite še vrsto let. Zakaj bi torej še odlašali? Poiščite poslovalnico Ključek in vaši čevlji bodo ponovno oživeli.