Letos Maribox praznuje že sedmi rojstni dan in obletnico obeležujejo s kar sedmimi dogodki. Vrhunec praznovanja s celodnevnim dogajanjem za najmlajše, torto velikanko in koncertom Abba MIA! tribute band na terasi Mariboxa, je bil v soboto. 

[[image_1_article_66806]]

[[image_2_article_66806]]

[[image_7_article_66806]]

Stipe Jerić, direktor Mariboxa: “Magičnih prvih sedem let je za nami in ponosni smo na to, kar smo v tem obdobju dosegli. Opažamo, da je Maribox postal center zabave v Mariboru, v katerega se obiskovalci z veseljem znova in znova vračajo.To je spodbuda za bodoči razvoj celotnega Mariboxa z vsemi vsebinami, ki jih ponuja. Letos smo se odločili pripraviti sedem dogodkov, za vsak okus nekaj, še zlasti pa smo želeli oživeti teraso Mariboxa, kar je naš prihodnji izziv. Želimo namreč, da terasa postane novo zbirališče za vse generacije. In prav v to bomo v prihodnje vlagali največ napora.”

[[image_3_article_66806]]

[[image_4_article_66806]]

V sklopu praznovanja že v sredo, 5. junija 2024, ob 19:30 uri, sledi dolgo pričakovano nadaljevanje uspešnice filma PODLI FANTJE: Vse ali nič. Film si boste lahko ogledali v  DOLBY ATMOS tehnologiji, čaka vas pijača dobrodošlice. Žal pa koncert skupine Atomik Harmonik, ki je bil predviden za v petek in s katerim bi zaključili letošnje praznovanje, zaradi bolezni odpade. 

[[image_5_article_66806]]

Janiju Pavcu želimo čimprejšnje okrevanje in želimo si, da z Atomik Harmonik na terasi Mariboxa zažuramo ob drugi priložnosti,” je še dodal Stipe Jerić.