Nekateri prodajalci se prepovedi ne držijo in prodajajo na svojo pest. Sergeja Lovec ob tem doda, da bodo ukrepe nadzirali tudi s pomočjo policije.

Minuli vikend so se prodajalci na kramarskem sejmu odločili, da bodo prodajali pred ograjenim delom. Sergeja Lovec, najemnica prostorov, kjer se odvija Boljši sejem, je zapisala, da so primorani strožje posredovati. Razlog so prodajalci, ki ne upoštevajo ukrepov iz smeri države ter iz njihove strani, ker se izvaja prodaja izven ograjenega prostora Bolšjega kramarskega sejma, ter s tem kršijo napisano zakonodajo.

Če se prepovedi ne bodo držali, bodo zaključili sodelovanje

“V kolikor se ne boste držali prepovedi prodaje in še naprej prodajali za ograjenim prostorom, bomo žal zaključili s sodelovanjem, odvzeta bo rezervacija ter s tem nadaljnja prodaja na sejmu,” zapiše in doda, da bodo ukrepe nadzirali iz njihove strani kakor tudi s pomočjo policije ter pristojnimi institucijami.

Zavedajte se, da smo vsi v težki situaciji in da moramo stati drug ob drugem in ne kot posameznik. Ostanimo doma, spoštujmo ukrepe, le tako bomo lahko vsi zdravi delali naprej.

“Zato vas lepo prosim, da upoštevate prepoved prodaje in s tem pripomorete, da bomo lahko po vseh teh ukrepih, ki jih imamo sedaj, kasneje vsi delali normalno dalje in da bomo dobro sodelovali kot smo do sedaj. Zavedajte se, da smo vsi v težki situaciji in da moramo stati drug ob drugem in ne kot posameznik. Ostanimo doma, spoštujmo ukrepe, le tako bomo lahko vsi zdravi delali naprej,” še zapiše.