Županskim kandidatom smo pripravili drugi sklop vprašanj na katere odgovarjajo pred lokalnimi volitvami.

Pred lokalnimi volitvami smo županskim kandidatom pripravili preprosta vprašanja, kdo sestavlja njihovo ekipo, kdo bo sestavljal ekipo, ko bo vodila mesto Maribor ter podobno. Danes predstavljamo odgovore županske kandidatke Melite Petelin.

Neodvisni kandidatki Meliti Petelin smo v drugem sklopu vprašanj zastavili tri vprašanja, ki so vezana na ekipo, ki jo bo obkrožala v času volitev ter nato z njo sodelovala v primeru zmage na lokalnih županskih volitvah. Vprašanja, ki smo jih poslali so bila kdo so člani najožje ekipe, kdo bo v primeru zmage na volitvah prevzel najodgovornejše funkcije v mestu ter kdo bo vse del ekipe, ki ji bo pomagal voditi mesto.

Melita Petelin odgovarja:

“Odločitev za kandidaturo je odziv na želje številnih Mariborčank in Mariborčanov, ki so me prepričevali, naj prevzamem vodenje občine. Njihovo zaupanje, pripravljenost pomagati pri zbiranju podpisov podpore in pri pripravi programa za razvoj Maribora je tisto, kar me navdaja z upanjem, da si ponovno želimo biti Maribor. Vsi ti ljudje, različnih verskih, političnih, spolnih usmeritev, različnega socialnega in družbenega položaja, so moji sodelavci. Brez njih in moje družine se ne bi odločila za kandidaturo. Ponosna sem na vsakega posebej in na vse skupaj.”