Včeraj je na Ptuju potekal edinstven glasbeni dogodek, ki je združil približno 10.000 navdušenih obiskovalcev, zvestih privržencev blagovne znamke Poli. Ob jubileju 50-letnice priljubljene blagovne znamke je spektakularni koncert potekal na čudoviti lokaciji Panorame Ptuj, s čudovitim razgledom na Ptujški grad.

Nepozaben koncert kot zahvala

Ob praznovanju 50. obletnice je Poli združila moči s trenutno najbolj vročimi slovenskimi glasbenimi zvezdniki, skupino Joker Out. "Poli je bila z nami skozi vsa ključna obdobja naše glasbene poti. Danes smo se ji zahvalili z nepozabnim koncertom," so povedali člani skupine Joker Out. 

[[image_4_article_67186]]

[[image_3_article_67186]]

[[image_1_article_67186]]

"Vsak jubilej si zasluži praznovanje, tako je tudi naša Poli ob svojem 50. jubileju dobila svoj ekskluzivni  rojstnodnevni koncert, ki je posvečen vsem Poli navdušencem, lokalni skupnosti in poslovnim partnerjem ter zaposlenim v Perutnini Ptuj. To je zahvala vsem njim, ki prispevajo k temu, da je Poli navkljub svojim letom še zmeraj mladostna, ambiciozna in razvojno naravnana", je ob tem povedal  mag. David Visenjak, direktor za Trženje v Skupini Perutnina Ptuj.

Obiskovalce je čakalo bogato spremljevalno dogajanje, ki se je začelo že ob 12. uri na Ptujskih trgih, kjer so lahko uživali v okusnih Poli izdelkih in raznovrstni ponudbi osvežilnih pijač.

[[image_2_article_67186]]

[[image_5_article_67186]]

Poleg glasbenega programa skupine Joker Out so navduševali tudi drugi talentirani glasbeniki, ki so s svojimi nastopi dodatno začinili praznovanje.

[[image_6_article_67186]]

[[image_7_article_67186]]

Blagovna znamka Poli je od leta 1974 zavezana vrhunski kakovosti in originalnim receptom, ki so osvojili srca ljubiteljev piščančjih klobas po vsem svetu. Danes je Poli sinonim za vrhunsko kakovost in okus, prepoznan po vsem svetu in prisoten v več kot 20 državah in številka 1 v Evropi.