Skorajda v ptujskem mestnem jedru se skriva edinstvena lokacija, ki ponuja mnogo več kot le vrhunska glasbena doživetja. Campus Sava Ptuj je večnamenska dvorana, ki odpira vrata nepozabnim druženjem, športnim aktivnostim in seveda nepozabnim otroškim rojstnodnevnim zabavam.

Od glasbenih ritmov do otroškega smeha

Morda jo poznate kot priljubljeno prizorišče koncertov in drugih kulturnih dogodkov. A Campus Sava Ptuj skriva še veliko presenečenj. V svojih prostorih ponuja prijetno kavarno, kjer se lahko ob dobri kavi ali koktejlu sprostite s prijatelji ali družino. Kavarna v popoldanskih in večernih urah, ko je vzdušje kot nalašč za dobro druženje.

[[image_1_article_66021]]

Nepozabna praznovanja rojstnih dni

Za starše, ki želijo svojim otrokom pričarati nepozabno rojstnodnevno zabavo, je Campus Sava Ptuj vsekakor prava, hkrati pa tudi precej inovativna izbira.

Ponujajo prostorne in sodobno opremljene prostore, kjer se lahko otroci brezskrbno zabavajo. Izbirate lahko med različnimi paketi praznovanj, ki vključujejo najem dvorane, okusno hrano in pijačo, zabavne animacije in strokovni nadzor animatorjev.

Paket za vsakogar

Za vse okuse in proračune so na voljo različni paketi praznovanj. Osnovni paket vključuje najem dvorane, hrano in pijačo po ugodni ceni 130 €. Za tiste, ki želijo svojim otrokom ponuditi še več zabave, so na voljo paketi z napihljivimi igrali in strokovnim nadzorom animatorjev. Informacije in možnost rezervacije vas čaka na [email protected].

Paket 1 – Uporaba dvorane, hrana in pijača. Cena 130 €

Paket 2 – Uporaba dvorane, napihljivo igralo, hrana in pijača. Cena 250 €

Paket 3 – Uporaba dvorane, napihljivo igralo, strokovni nadzor usposobljene osebe – animatorja, hrana in pijača. Cena 350 €

*Cena velja do vključno 15 otrok. Vsak dodatni otrok je 10 € doplačila.
 

Nepozabna izkušnja za vse

Povsem neodvisno od paketa, ki ga izberete, ste lahko prepričani, da bo vašega otroka in njegove prijatelje čakala nepozabna izkušnja. Campus Sava Ptuj poskrbi za vse, od okusne hrane in pijače do zabavnih animacij in varnega okolja. Vi se lahko preprosto sprostite in uživate v praznovanju s svojim otrokom.

Več kot le rojstnodnevna zabava

Campus Sava Ptuj ni le prostor za praznovanja rojstnih dni. Je tudi odličen kraj za športne aktivnosti, v sklopu dvorane pa najdete tudi priljubljen Dejan Zavec Boxing Gym.