Pozabite na učenje besed na pamet, pozabite na zapiske in delovne liste ter poslušanje zapletene slovnice.

Učenje angleščine in nemščine po Metodi Davida Greenwalda, ki jo na Dobi ponujajo že od leta 2015 in jo je preizkusilo že več kot 150 udeležencev temelji na govoru in pogovoru.

»V 15 letih, odkar poučujem tuje jezike v treh različnih državah, nobena druga metoda ni bila tako učinkovita na različnih ravneh znanja in tako prijetna za oba, tako za udeleženca kot učitelja.« pravi David Greenwald, ki je razvil to učinkovito metodo učenja tujega jezika.

Posebnost tečaja je da boste aktivno sodelovali in govorili angleško od prve minute naprej. Seveda bodo na Dobi poskrbeli, da bodo vsi tečaji izvedeni v skladu s priporočili NIJZ, z upoštevano razdaljo in v čudovitih prostorih.

Ne spreglejte! Brezplačno vikend predavanje

V soboto, 19. septembra, ob 10.00 bo na Dobi potekalo brezplačno predavanje, kjer vam bo David Greenwald predstavil svojo edinstveno metodo, s katero so spregovorili že mnogi udeleženci. Rezervacija je obvezna, število mest je omejeno. Rezervirajte si svoje mesto na valerija.faric@doba.si.

Obiščite jezikovni center na Dobi in preverite tudi ostalo ponudbo jezikovnih tečajev https://www.doba.si/jezikovni-center