Še nikoli ni bilo v rokah iskalcev zaposlitve toliko odličnih delovnih priložnosti v regiji: več kot 1000 novih delovnih mest bo čakalo pri uspešnih podjetjih, med njimi bo tudi najuglednejši delodajalec v letu 2023 Lek, d. d., ki bo iskal kar 500 novih kadrov. Karierni sejem Mojedelo.com bo vrata v Hotelu City v Mariboru odprl v četrtek, 23. maja, ob 10. uri.

Uspešna slovenska podjetja, ki se bodo zbrala na Kariernem sejmu MojeDelo.com v Mariboru, bodo iskala različne profile delavcev za različna delovna mesta, kar odpira izjemno število priložnosti za vse, ki iščejo novo zaposlitev ali drugo kariero, pravi Nika Rakonjac, vodja marketinga na Styria digital marketplaces, d. o. o., ki je organizator sejma: »Med drugim bodo podjetja iskala vzdrževalce, proizvodne delavce, strojnike, natakarje, diplomirane medicinske sestre, CNC-operaterje, tehnične poklice, serviserje, delavce v farmaciji, finančne svetovalce, policiste in številne druge, seznam je izjemno dolg.«

[[image_1_article_66329]]

Že tradicionalni karierni sejem posebej toplo vabi k obisku tudi dijake, ki iščejo delovno prakso, in študente, ki so tik pred prvo delovno priložnostjo.

Paleta priložnosti za iskalce zaposlitve

Vstop na sejem je brezplačen odpre se ob 10. uri zjutraj in traja do 18. ure. Med podjetji, ki bodo ponujala delovna mesta, so tudi Dravske elektrarne Maribor, d. o. o., Saubermacher Slovenija d.o.o., Palfinger proizvodnja d.o.o., Pivovarna Laško Union, d. o. o., Nova KBM, d. d., Pošta Slovenije, d. o. o., Puklavec family winers, d. o. o., in številni drugi. Med njimi bo tudi najuglednejši delodajalec Lek, d. d. »Pritegniti želimo najboljše, kar ponujajo zaposlitveni trg, fakultete, raziskovalni inštituti in druge izobraževalne ustanove iz Slovenije in tujine. Zaposlujemo ljudi z zelo raznolikim strokovnim ozadjem, poleg naravoslovcev tudi strokovnjake s področja poslovnih in družboslovnih ved,« so povedali pri Lek, d. d.

https://kariernisejem.com/razstavljavci/

[[image_2_article_66329]]

Pridobite si konkurenčno prednost pred drugimi

Mladi iskalci zaposlitve imajo adute v svojih rokah, lahko si namreč izberejo, kje bodo delali in pod kakšnimi pogoji. To še posebej poudarja Gorazd Prah, ki svetuje mladim, ki vstopajo na trg dela: »Pridobite si konkurenčno prednost pred drugimi in se pozanimajte o podjetjih, ki bodo razstavljala, pripravite življenjepis in vprašanja zanje. Vaša neposrednost in motiviranost bosta delodajalcem všeč.«

Karierni sejem MojeDelo.com bo ponudil nešteto priložnosti za iskalce zaposlitve, ki jim lahko spremenijo življenje na bolje.

https://kariernisejem.com/

[[image_3_article_66329]]

Sejem presežkov in bogata nagradna igra

Na Kariernem sejmu MojeDelo.com lahko pridobite karierne nasvete, uspešne delodajalce osebno spoznate, se z njimi pogovorite, dobite informacije, kako bi bilo delati pri njih, pridobite potrdila o določenih uporabnih znanjih, kot so Excel, Powerpoint, JavaScript, HTML in podobno, dobite profesionalno fotografijo in sodelujete v nagradni igri, ki jo pripravljajo organizatorji skupaj z NK Maribor in Mariboxom: »Sejem še nikoli ni bil tako barvit,« je povedala Nika Rakonjac, vodja marketinga na Styria digital marketplaces, d. o. o., »pa tudi trg dela še nikoli ni bil tako podhranjen delovne sile in delodajalci se po najboljših močeh trudijo, da bi pridobili nove zaposlene, zato smo Karierni sejem tudi mi dvignili na višjo raven

Dobrodošli na Kariernem sejmu MojeDelo.com v Mariboru, podjetja in bogati sejemski program vas bodo čakali od 10. do 18. ure v Hotelu City, vstop je brezplačen, sejem pa ponuja izjemne delovne priložnosti. Se vidimo!