Ja, hladnejši dnevi hitro prinesejo praskanje v grlu in tisto nadležno smrkanje. Naj bo letos tega čim manj, zato po domačo obrambo v obliki vitaminov, čajev, limon, ingverja in drugih dobrot ta teden skočite kar v Jagrove trgovine! Mimogrede, za premražene se najde tudi savna!

FOTO: Jager

Meglena jutra imajo svoj čar, a ne, če moramo v njih peš do službe. Na srečo si lahko prvovrstno obrambo pripravimo že doma, na poti pa meglo in jesenski hlad preganjamo s krepkim domačim čajem, fino začinjenim z limoninim sokom in kančkom ingverja. Pravi nabor dobrot, s katerimi boste poskrbeli za zdravo jesen, ta teden čaka tudi v Jagrovih trgovinah. Tako boste lahko na policah ujeli bogato ponudbo čajev Tisoč in en cvet že za 1,69 evra – naš jesenski favorit, ki z eno skodelico prežene prvo praskanje v grlu, je zagotovo Vroči ingver. Če svoj čaj raje pijete »po sladko«, nikar ne pozabite na med v dozirki za 1,49 evra ali pa si napravite pravo medeno zalogo in v voziček denite še 900 gramov Jagrovega cvetličnega medu za 3,99 evra. Žlička tega, potresenega s cimetom … Mmmm …

Zdravje od znotraj in od zunaj

Obvezna jesenska oprema je tudi naravni limonin sok, 200 mililitrov ga lahko dobite za 1,29 evra, steklenička pa vam bo prišla še kako prav – bodisi za jesensko peko (kanček limone se odlično poda k jabolčnim pitam in čežanam), za dodatek k čajem in drugim jesenskim pijačam ali pa kar tako, za obilno dozo vitamina C.

Ne zgrešite najbolj sveže, kakovostne in vedno poceni ponudbe Jagrovih trgovin, pa naj iščete živila, tekstil ali tehniko. Bogato ponudbo tega tedna najdete v Jagrovih katalogih na naslednji povezavi.

Nikakor ne spreglejte tedenske akcije, ki je prav posebej »zdravo« obarvana. Tako vas ta teden v Jagrovih trgovinah čaka kar 30-odstotni popust na vse izdelke Doppelherz, med katerimi se skrivajo raznovrstna kakovostna prehranska dopolnila kot so magnezij, vitamin C, kalcij in podobno. V svojo jesensko rutino lahko za močnejše sklepe, lepše lase, kožo in trše nohte vključite še kolagen, ki ga v Jagru dobite za 7,99 evra. Ob tem nikar ne pozabite nahraniti še možganov. Ja, prav ste slišali, tudi možgani potrebujejo hrano, ki jo vsebujejo bogate snovi oreščkov in suhega sadja v zmagoviti kombinaciji »študentske hrane«, ki jo v Jagru najdete za 1,79 evra.

Od toplih copatov do … savne?!

Seveda pa ni dovolj le, da za zdravje poskrbimo le od znotraj – da nas ne bo zeblo, v Jagru poskrbi tudi sveža ponudba tekstila, ki pokaže vse od toplih copat od 9,99 evra z Jagrovo kartico ugodnosti do nogavic, pulovrov, športnih jaken in prešitih brezrokavnikov. Ne pozabite pa tudi, da ob nakupu tekstila nad 20 evrov kar 10 % vrednosti nakupa prejmete vrnjenih na kartico ugodnosti. Ko smo že pri mrazu … veste, da lahko v Jagru najdete celo pravo pravcato infrardečo savno? Ja, takšno, ki gre tudi v vašo kopalnico in lahko vaš dom popestri za manj kot 1200 evrov! Bogato in »toplo« ponudbo preverite tudi v Jagrovem katalogu tehnike.

Če pa ste siti plastičnih sveč in želite letos na grobove pokojnih postaviti nekaj drugačnega, v Jagrovih trgovinah ne spreglejte posebnih lesenih »sveč« različnih motivov, za katere boste odšteli med 1,59 in 2,49 evra, pri čemer morate upoštevati, da tovrstnih svečk še zelo zelo dolgo ne bo potrebno odvreči.

Naj vas, če se že odpravljate v Jager, spomnimo še, da že ta teden poskrbite za vse malenkosti, ki bodo ob prihajajočem dnevu spomina na pokojne nepogrešljive. Tako vam med krompirjevimi počitnicami ne bo potrebno tekati po opravkih, saj boste v bogati ponudbi nagrobnega cvetja in zelenja ter nagrobnih sveč našli točno to, kar iščete. Če pa ste siti plastičnih sveč in želite letos na grobove pokojnih postaviti nekaj drugačnega, v Jagrovih trgovinah ne spreglejte posebnih lesenih »sveč« različnih motivov, za katere boste odšteli med 1,59 in 2,49 evra, pri čemer morate upoštevati, da tovrstnih svečk še zelo zelo dolgo ne bo potrebno odvreči.