Kaj pravzaprav je toplotna črpalka? V osnovi je toplotna črpalka sistem, ki skrbi za ogrevanje, hlajenje in pripravo sanitarne tople vode vašega doma. Povezuje se z različnimi oddajniki toplote, kot so talno ogrevanje, konvektorji in hranilniki sanitarne tople vode, kar zagotavlja optimalno temperaturo v vašem domu ne glede na letni čas.

[[image_1_article_65997]]

Zakaj izbrati Daikin nizkotemperaturno toplotno črpalko?

  1. Nižji stroški energije: Za vsak porabljen kilovat električne energije toplotna črpalka ustvari med 3- in 4-kilovate obnovljive energije.
  2. Varčevanje s prostorom: Na voljo so različne oblike in velikosti, kar olajša izbiro idealne toplotne črpalke za vaš prostor.
  3. Trajnost: Ob pravilnem vzdrževanju lahko toplotne črpalke učinkovito delujejo več kot 10 let.
  4. Prijaznost do okolja: Brez lokalnih emisij, z možnostjo povezave z okolju prijaznimi viri električne energije.

Za kakšne sisteme je primerna?

S temperaturo pred toka do 65 °C je idealna rešitev za adaptacije in novogradnje v objektih s talnim in radiatorskim ogrevanjem.

Več kot le ogrevanje

Daikin toplotne črpalke so oblikovane tako, da lahko zadovoljijo vse vaše potrebe, od ogrevanja in hlajenja do priprave sanitarne tople vode.

Estetski in trajnostni dizajn

Zasnovane v Evropi za Evropo, izdelane tako, da prenesejo ostre evropske zime, oblikovane pa so v skladu z evropskimi standardi in vplivom na okolje. Inovativno hladilno sredstvo R-32 zagotavlja nižji vpliv na globalno segrevanje.

Pametno upravljanje za vaše udobje

Vašo toplotno črpalko Daikin Altherma 3 boste lahko enostavno upravljali preko pametne naprave z aplikacijo Onecta, združljivo z Google Assistant in Amazon Alexa.

[[image_2_article_65997]]

Lahko se odločite tudi za stenski intuitiven vmesnik Daikin Madoka, ki omogoča krmiljenje toplotne črpalke z gumbom na dotik ali preko Bluetooth povezave z aplikacijo Madoka Assistant za pametne naprave.

[[image_3_article_65997]]

Kot uradni zastopnik in uvoznik za izdelke Daikin v podjetju Seltron d.o.o., na Tržaški cesti 85 A v Mariboru, smo z večletnimi izkušnjami na področju ogrevalnih sistemov pravi naslov za vaše izzive pri ogrevanju in hlajenju. Za svetovanje pri izbiri prave toplotne črpalke Daikin in vsa dodatna vprašanja smo dosegljivi na brezplačni telefonski številki 080 13 55. Z veseljem vam bomo pomagali najti optimalno rešitev za vaše potrebe.