Pred kratkim je svoj prvi rojstni dan praznovala True, hčerka Khloe Kardashian. Darilo so ji poslali tudi iz slovenskega podjetja Mali junaki.

Hčerka Khloe Kardashian, True Thompson, je pred dnevi praznovala svoj prvi rojstni dan. Malčici je znana mama pripravila ekstravagantno praznovanje, kjer ni manjkalo številnih balonov, jezdenje ponija ter slavnih gostov.

Khloe navdušena nad slovenskim darilo za majhno True

Med številnimi darili, ki jih je slavljenka prejela, se je znašlo tudi prav posebno darilo iz Slovenije. Uspešno podjetje Mali junaki, ki ustvarja personalizirane otroške knjige, v kateri je glavni junak lahko vaš otrok, deluje tudi v tujini pod imenom Hooray heroes. Otrok, kateremu je knjiga namenjena, pa postane glavni lik zgodbice, ki je opremljena tudi s ilustracijami, katere so izjemno približane izgledu glavnega junaka. Dandanes lahko starši izbirajo med številnimi zgodbami in ilustracijami.

Foto: Facebook

Nad darilom je bila neizmerno navdušena Khloe, ki ga je delila tudi na svojem Instagram profilu, kljub temu da ji podjetje za to ni plačalo. Za 24ur.com je spregovoril tudi soustanovitelj podjetja Mic Melanšek, kateremu je objava pomenila potrditev, da delajo lepo, prav in dobro. Med drugim je zaupal še tudi, da se s Kris Jenner, slavno mamo še slavnejših hčera, dogovarjajo za poslovno sodelovanje.