Včeraj, 21. maja se je sonce premaknilo v znamenje dvojčkov in bo tam ostalo do 21. junija, ko preide v znamenje raka. V prihodnjih dneh boste posledično bolj radovedni in odprti kot sicer. Na vas pa ne bo vplivalo le sonce, temveč tudi veliki vladar tega horoskopskega znamenja – Merkur, ki bo izboljšal komunikacijo.

Kljub temu pa bo trem znamenjem vladavina dvojčkov še posebej naklonjena.

Dvojčki

Zanje je pričakovano, da bodo v tem obdobju cveteli, saj je sonce v njihovem ozvezdju. Njihov šarm bo prišel do izraza in lahko bodo dosegli vse, kar si bodo zaželeli. Pozornost drugih ljudi bo usmerjena vanje, zato je to čas, da to izkoristijo in pogumno stopijo naprej z novimi idejami. To je dober čas, da začnejo nekaj novega, saj bo njihova samozavest na zavidljivi ravni.

Tehtnica

Vladavina dvojčkov bo pripadnikom tega znamenja ponudila priložnost za avanturo, dinamiko in dolgo želeno potovanje. Tehtnice bodo končno dobile priložnost, da se sprostijo in posvetijo sebi. Čutile bodo neustavljivo potrebo, da gredo ven in raziskujejo svet okoli sebe in imajo na tisoče idej, kam iti. Začnite omejevati svoje izbire in bodite zelo praktični.

Vodnar

Sonce v dvojčkih vodnarjem prinaša veliko zabave in novih poznanstev. Težave, ki so jih imeli v službi, se bodo rešile, vi pa boste bolj ustvarjalni in zato napredovali. Priložnost za novo ljubezensko zvezo ali čudovite trenutke s partnerjem pa je tudi v primeru zasedenih vodnarjev, piše Haber.ba.