Zanimiv podatek govori o tem, da Slovenci o neprijetnih gospodinjski opravilih dlje razmišljamo, kot pa jih tudi dejansko opravljamo … Letos jih lahko opravite še hitreje, sploh če se pred temeljitim spomladanskim čiščenjem svojega doma in okolice podate v vaš najbližji Jager.

Zakaj v trgovine Jager? Ker vas tam vsako leto čaka izjemen nabor Kärcherjevih naprav, s katerimi bo vsako delo v vašem domu občutno lažje.

Kako vam lahko parni čistilci olajšajo delo?

Ponudba parnih čistilcev je danes zelo pestra, kar je dovolj zgovoren podatek o tem, da gre za zelo priljubljene naprave. Med najbolj kakovostnimi so zagotovo parni čistilci Kärcher, ki slovijo po svoji učinkovitosti, kvaliteti in vsestranski uporabnosti.

Zaradi tega ni nič presenetljivega, da nam Kärcher ponuja različne vrste parnih čistilcev. Nekaj jih najdete v aktualnem katalogu oddelka tehnike trgovine Jager, še več modelov pa vas čaka na njihovi spletni strani, kjer lahko spoznate:

  • Parni čistilec Kärcher SC 5 EasyFix: Gre za najzmogljivejši parni čistilec s tlakom pare 4,2 bara. Odlikuje ga inovativna funkcija aktiviranja tople vode VapoHydro, ki odstrani najbolj trdovratno umazanijo. Rezervoar za vodo je ločljiv, kar omogoča čiščenje brez prekinitev.
  • Parni čistilec Kärcher SC 4 EasyFix: Gre za parni čistilec s tlakom pare 3,5 bara in predstavlja sinonim za udobje. Regulacija intenzitete pare je možna v dveh stopnjah, kar omogoča prilagajanje stopnji umazanije in površini. Tudi ta parni čistilec se pohvali s snemljivim rezervoarjem za vodo, kar omogoča čiščenje brez prekinitev.
  • Parni čistilec Kärcher SC 3 Easy Fix: S časom segrevanja le 30 sekund je ta parni čistilec takoj pripravljen za uporabo. Rezervoar z vodo s stalnim polnjenjem vam omogoča čiščenje brez prekinitev, pri čemer imate na voljo 2 stopnji regulacije intenzitete pare. Za popolne rezultate čiščenja je odgovorna EasyFix talna šoba s fleksibilnim zglobom in udobnim fiksiranjem krpe za tla.
  • Parni čistilec Kärcher SC 2 EasyFix: Gre za model parnega čistilca, ki je izjemno priročen in zato idealen za vse začetnike v čiščenju s paro. Njegova 2-stopenjska regulacija količine pare v kombinaciji z večnamensko dodatno opremo vam omogoča temeljite rezultate čiščenja. Fleksibilna talna šoba tudi v tem primeru poskrbi za izvrstne rezultate čiščenja.
  • Parni čistilec Kärcher SC 1 EasyFix: Gre za ročni parni čistilec, ki je zaradi svoje majhne in kompaktne oblike kot nalašč za občasno uporabo. S kompletom za čiščenje tal EasyFix je univerzalno uporaben v celotnem gospodinjstvu.

Za še več čistoče

Poleg osnovnih modelov Kärcher parnih čistilcev so na voljo tudi njihove izpopolnjene različice, ki bodo navdušile najbolj zahtevne uporabnike:

  • Deluxe različica, ki jo odlikuje LED osvetljeni indikator za prikaz trenutnega načina delovanja in popoln prostor za shranjevanje dodatkov;
  • Upright različica v obliki metle, ki s svojo pokončno uporabo omogoča učinkovito čiščenje vseh talnih površin;
  • Iron različica, ki ima tudi priključek za parni likalnik;
  • Premium različica, ki jo boste prepoznali po beli barvi in ima dodatne nastavke oziroma pripomočke.

Oglejte si pestro ponudbo Kärcher izdelkov, ki jih najdete na oddelkih tehnike trgovine Jager, v svežem katalogu ter na spletni strani tukaj.