Namig pri iskanju darila za vse športne navdušence, tiste, ki cenijo svoje zdravje in tiste, ki preprosto radi »švicajo«, je darilni bon za najbolj priljubljen štajerski »švic plac« – Trening plac!

Vir: Facebook Trening plac

Včasih so darilni boni za športne aktivnosti veljali kot nekoliko netaktno darilo, toda danes, ko športna aktivnost predstavlja priljubljeno pot v skrbi za zdravje našega telesa, našega uma in doseganje boljšega počutja, darilni boni za vse, ki tu in tam radi malce »zašvicajo«, predstavljajo več kot idealno darilo.

Tega se zavedajo tudi v izjemno priljubljenem Trening placu, kjer so prav zato pripravili posebno ponudbo darilnih bonov za skupinske vadbe ali osebne treninge, prišepnili pa so nam tudi, da lahko bone popolnoma prilagodijo vašim željam.

»December je čaroben. Je čas, ko smo več z našo družino in bližnjimi. Je pa tudi mesec radosti in obdarovanja. Zato smo za vas na Trening placu pripravili ponudbo pestrih darilnih bonov za skupinske vadbe ali osebne treninge. Podarite svojim najbližjim zdravje in jim dvignite kvaliteto življenja,« misijo priljubljenega Trening placa, ki želi aktivnost za zdravo, kakovostno življenje približati Mariborčanom, opiše Žiga Ozmec.

Za več informacij o darilnih bonih in Trening placu obiščite njihovo spletno stran, ali pa jim pišite na [email protected].

Zakaj Trening plac?

Ker lahko vaš obdarovanec na le enem mestu (kjer ga, mimogrede, vselej čaka tudi parkirno mesto – to v Mariboru nikakor ni samoumevno, kajne?) izbira med številnimi skupinskimi vadbami, med katerimi gotovo najde pravo zase, odloči pa se lahko celo za individualne treninge!

Vadbe, ki jih v Trening placu izvajajo, so priznane skupinske vadbe svetovnega kova – Les Mills vadbe. Naj vam jih na kratko predstavimo, morda pa ob si ob nakupu darilnega bona za svojega obdarovanca privoščite še darilo v obliki vadbe zase!

Abeceda skupinskih vadb

Želite okrepiti trup? Dobra izbira je LM CORE, ki tonizira trebušne mišice, tako sprednje kot stranske, hrbet, ramenski obroč, mišice okoli bokov. Gibi, ki jih izvajamo, zajemajo tako posamezne mišice, kot tudi mišične verige, ki med seboj povezujejo zgornji in spodnji del telesa. Predstavlja najnaprednejšo obliko funkcionalnega treninga.

Se spogledujete z borilnimi veščinami brez dejanske borbe? Potem je za vas LM Body Combat, ki navdih črpa iz sveta borilnih veščin, kot so karate, boks, tae kwon do, tai chi in muay thai. Ob podpori najnovejše glasbe in zmagovalne koreografije boste skozi udarce, kate in brce povečali porabo kalorij ter se prebili do superiorne telesne pripravljenosti.

Darilni bon je vselej izvrstno darilo, saj obdarovancu prinese izkušnjo, ki se v spomin vtisne veliko bolj kot nekaj materialnega, kar morda uporabi enkrat ali dvakrat, nato pa na darilo pozabi. Izkušnja »švicanja« v Trening placu je izkušnja za življenje, hkrati pa je investicija v zdravje in boljše počutje. Izvedite več tukaj.

Klasične vaje iz fitnesa v skupini in na nekoliko bolj dinamičen način? Preizkusite gotovo najbolj poznani LM Body Pump, ki skozi najučinkovitejše vaje iz fitnesa, kot so počepi, potiski, dvigi in upogibi, povečuje vzdržljivost v moči vseh glavnih mišičnih skupin v telesu. Primeren je tako za moške kot tudi za ženske in ob odlični glasbi, strokovno podkovanih inštruktorjih in lastni izbiri obremenitve omogoča doseganje zastavljenih vadbenih ciljev – hitro!

Za tiste, ki ljubijo dinamičnost, pa tudi za tiste, ki potrebujejo umirjenost in raztezanje

LM Body Attack prinaša kombinacijo atletskih aerobnih gibov, vaj za moč in stabilizacijo ter visoke energije in motivacijske glasbe, kar ne bo pustilo ravnodušnega še tako zahtevnega posameznika.

Nimaš veliko časa? Morda je pravi korak »hitro švicanje« v obliki LM Grit Strength, treninga pri katerem z elementi teka, skokov, pospeševanj in dvigovanja uteži, izboljšamo srčno-žilne sposobnosti na zavidljiv nivo, povečamo hitrost in maksimalno pospešimo porabo kalorij. Naj vas 30-minutni format ne zavede. Trening v malih skupinah oz. tim trening pod nadzorom in motivacijo trenerja ter pomočjo ostalih članov tima, premika meje vaše zmogljivosti. Postali boste super fit – super hitro.

Ste tu in tam za nekaj bolj umirjenega, vaše telo pa potrebuje temeljito raztezanje? LM Body Balance je trening gibljivosti, ki združuje elemente joge, pilatesa in tai chija. Navdal vas bo z občutenjem prožnosti, moči, osredotočenosti in umirjenosti. V 55 minutah, ki predstavljajo vaš osebni “time out” v stresnem in napetem tempu življenja, vas bo Body Balance ob glasbi popeljal do duševnega in telesnega ravnovesja, da pa bo mera popolna, boste trening zaključili z 10 minutami sproščanja in meditacije.

Tako, pa je odkljukano še eno darilo na vašem seznamu daril, ki jih morate nabaviti. S tem, da z darilnim bonom Trening placa prihaja še gotova garancija za iskreno veselje v obdarovančevih očeh!