Ta astrološki dogodek, ki se je začel v noči iz četrtka na petek, ponuja odlično priložnost za začetek novih projektov, učenje in povezovanje z drugimi na globlji ravni. Razkrivamo, kako bo mlada luna vplivala na vas in kaj lahko pričakujete v naslednjih tednih.

Oven

Ovni boste čutili naval energije in željo po učenju nečesa novega. Mlada luna v dvojčkih vam prinaša priložnost, da razširite svoje znanje in veščine. Razmislite o vpisu v kakšen tečaj ali udeležbo na delavnici, ki vam bo pomagala pri vašem poklicnem razvoju.

Bik

Bik se bodo v tem obdobju osredotočali na finančne vidike svojega življenja. Ta mlada luna vas spodbuja, da pregledate svoje prihodke in odhodke ter oblikujete nove strategije za povečanje svoje finančne stabilnosti. Sedaj je idealen čas za načrtovanje dolgoročnih naložb ali varčevanja.

Dvojčki

Čutili boste neverjeten navdih in motivacijo. Luna vam prinaša priložnost za osebno rast in razvoj. Izkoristite to obdobje za zastavljanje novih ciljev in prevzemanje zdravih navad, ki vam bodo pomagale pri uresničevanju vaših ambicij.

Rak

Raki se bodo obrnili k introspekciji in duhovni rasti. Mlada luna v dvojčkih vas spodbuja, da se povežete s svojo notranjostjo in upoštevate svoje čustvene potrebe. Meditacija in vodenje dnevnika vam lahko pomagata najti notranji mir in jasnost.

Lev

Osredotočali se boste na socialne stike in prijateljstva. To obdobje vam prinaša priložnost, da razširite svoj družbeni krog in okrepite obstoječe odnose. Udeležujte se družabnih dogodkov in bodite odprti za nova poznanstva, ki vam lahko obogatijo življenje.

Devica

Device se bodo posvetile karieri in poklicnemu napredovanju. Mlada luna v dvojčkih jim prinaša priložnost, da si postavijo nove poklicne cilje in strategije. Izkoristite to obdobje za izboljšanje svojih sposobnosti in mreženje z vplivneži na svojem področju.

Tehtnica

Tehtnice bodo čutile željo po avanturah in učenju. Čas namenite raziskovanju novih kultur, idej in filozofij. Razmislite o načrtovanju potovanja ali vpisu na tečaj, ki vam bo omogočil razširitev obzorij in osebno rast.

Škorpijon

Škorpijoni se bodo osredotočili na preobrazbo in osebni razvoj. Mlada luna vam prinaša priložnost za globlje razumevanje sebe in svojih motivov. Delo na sebi in raziskovanje notranjih moči jim bo pomagalo, da se znebijo starih vzorcev in začnejo nov življenjski cikel.

Strelec

Osredotočajte se na partnerske odnose, saj vam mlada luna prinaša priložnost za izboljšanje komunikacije in razumevanja z ljubljenimi. Pomislite na skupne cilje in načrte, ki bodo okrepili vajin odnos.

Kozorog

Kozorogi se boste osredotočili na zdravje in vsakodnevne rutine. Mlada luna v dvojčkih vas spodbuja k sprejetju novih navad, ki bodo izboljšale vaše telesno in duševno zdravje. Načrtovanje uravnotežene prehrane in redne telesne dejavnosti vam lahko prinese dolgoročne koristi.

Vodnar

Vodnarji bodo občutili naval ustvarjalnosti in navdiha. Ta mlada luna vam prinaša priložnost, da izrazite svoje talente in strasti. Posvetite se hobijem in projektom, ki vas izpolnjujejo in vam omogočajo, da izrazite svojo edinstvenost.

Ribi

Ribe se bodo obrnile k družini in domu. Mlada luna v dvojčkih vas spodbuja, da se povežete z ljubljenimi in ustvarite udobno in podpirajoče vzdušje doma. Razmislite o preurejanju ali majhnih spremembah, ki bodo izboljšale vaše okolje, piše Haber.ba.