Velika noč je pred vrati, s tem pa tudi čas za tradicionalne jedi, ki so nepogrešljiv del praznične mize. Med njimi kraljuje potica, slastna sladica, ki jo Slovenci že stoletja pripravljamo ob različnih priložnostih. V trgovinah Jager boste letos našli širok izbor potic za vsak okus: makovo, orehovo, lešnikovo, kokosovo, potratno in še mnogo drugih.

Preverite velikonočno ponudbo trgovine Jager tukaj.

Bogastvo okusa in tradicije

Jagrove potice so narejene po tradicionalnih receptih, s skrbno izbranimi sestavinami in veliko ljubezni. Vsak grižljaj razkrije bogastvo okusa in tradicije, ki se prenaša iz roda v rod. Potice so na voljo v različnih velikostih, tako da lahko izberete tisto, ki je prava za vašo družino.

Ne le potice

Velikonočna ponudba v trgovinah Jager obsega še veliko drugih dobrot. Našli boste okusne mesnine, kot so šunka in klobase, pa tudi velikonočni kruh, izbrane hrene, velikonočne sladkarije in še mnogo drugega. Skratka, vse, kar potrebujete za bogato in okusno praznično mizo.

Jager – za prave gurmane

Trgovine Jager so že vrsto let znane po svoji bogati ponudbi živil in pijač. V njih boste vedno našli sveže in kakovostne izdelke, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne gurmane. Ob velikonočnih praznikih vas vabijo, da obiščete trgovine Jager in se prepustite bogastvu okusa in tradicije.

Ne zamudite!

Velikonočna ponudba v trgovinah Jager vas v tem tednu že čaka in vabi, da si svojo velikonočno gostijo zagotovite še pravi čas in se izognete sobotni nakupovalni gneči. Pa dober tek ob velikonočni mizi!